17-5-07 Hoe is het met Lenie
Blijf op de hoogte en volg Lenie
17 Mei 2007 | Nederland, Amsterdam
OVERLEG MET DE VERZORSTER.
Wij mogen als we dat willen Lenie helpen met doorbewegen fysio kom niet eerder dan maandag weer dus als iemand ons dit kan leren prima.
Hé Lenie
Doe eens gek
Doe is gewoon
Doe is zoals je bent
Helemaal te gek.
(C)Herman 2007-05-17
17 Mei 2007 - 18:34
Herman:
dit is gelukt leuk dat je het zelf kunt controleren. -
17 Mei 2007 - 20:34
Constance:
Helemaal goed herman..!!
Wat doorbewegen van lenie betreft...met armen en benen doen wat je al met haar rechterarm deed,buigen en strekken....heel langzaam...en anders even wachten tot de fysiotherapeut er is en het hem voor laten doen....
Hoop dat je morgen alles een beetje los kunt laten..en kunt genieten van je time-out dag...
Een rustige nacht...
Liefs van ons -
17 Mei 2007 - 21:55
Marc:
Klinkt als een goede vooruitgang, als ik dat zo begrijp, maar we zien graag nog meer progressie ;)
Hopen je snel weer te zien bij de JKGL! -
17 Mei 2007 - 22:00
José:
Lieve Herman,
Wat een goed idee om dit dagboek bij te gaan houden, zowel voor jezelf, voor Lenie en jullie meiden, en voor iedereen die zo heel makkelijk op de hoogte kan blijven! Trouwens: Mooie foto's, écht Lenie en jij, en wederom een prachtig gedichtje!!
Wat goed om te lezen dat Lenie kleine stapjes vooruit maakt!
Liefs en sterkte voor jullie allemaal!
18 Mei 2007 - 08:37
Peter, Elly En Eline:
Hallo Herman,
Wat goed zeg deze site! We zullen er veel op kijken. Wat fijn dat er wat vooruitgang is. Vele kleine stapjes maken ook een grote!!
Hou de moed erin he?
Veel sterkte en de hartelijke groeten
voor jullie allemaal,
Peter, Elly en Eline
Dinkelman -
18 Mei 2007 - 09:17
Henriette:
Joepie.. de issen staan er nog.. ;)
en toch is het eens..
Fijn dat ze zo bewegelijk is, is ze toch al meer Lenie dan zo stil liggend! We hebben weer een stukje terug!
Doe je voorzichtig met jezelf? Geniet je van het dagje weg!!
Dikke Knuffel Henriette -
18 Mei 2007 - 18:42
Harmke:
Jonge, wat gebeurt er veel als je even niet oplet! Lenie naar een andere afdeling en lekker bezig met haar handen. Das mooi bericht! Ben trots op je meis! Natuurlijk zijn er heel veel stappen te nemen maar dat gaat altijd nog één voor één, zo heeft mijn moeder me dat tenminste geleerd.
Dikke knuffel van ons
19 Mei 2007 - 16:08
Fennie:
Hoi Herman: goeie manier van iedereen op de hoogte houden zo!! Wat het doorbewegen betreft: je kunt niet zoveel verkeerd doen als je het rustig doet en niet verder gaat als je weerstand voelt. Lieve groetjes en sterkte. Fennie Werdler