Blauwtje gelopen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Blauwtje gelopen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Blauwtje gelopen

Blijf op de hoogte en volg Lenie

14 Juni 2007 | Nederland, Amsterdam

Blauwtje gelopen.

Kom je daar vanmiddag de kamer van Lenie op gelopen, licht ze nog in bed het luie kind en dan ook nog stiekem snoepen een hele blauwe mond en zij maar slikken ,dat is wel goed hoor. Een blauwe mond van zo’n viese gekleurde lolie zeker maar nee hoor schijn bedriegt.

Wij waren al keurig doorde verpleging geinformeerd dat ze een blauwe mond zou hebben
(Bedankt voor de zorgvuldigheid) niet van een lollie maar van kleurstof door het water of de pap (vla of zo) die ze zelf gegeten had en middels die kleurstof kon de KNO arts zien via een kameratje of Lenie goed kan slikken, het presise resultaat wetenwe nog niet maar het is redelijk hoopvol.
Als alles goed werkt en ook nog regelmatig is aan te tonen zou het misschien mogelijk zij om verder te gaan zonder dat de peg sonde erin hoeft. Maar dit moet dan wel veilig zij anders zou ze een long ontsteking kunnen krijgen of te weinig voedsel en dat is ook niet goed voor Lenie.
Maar Lenie kennende zal ze graag eten dus wie weet.
Met het wassen enz was ze zelf goed bezig geweest ijverig met haar rechterhand de linkerkant wassen al heel zelfstandig goed zo Meisje.
Dat was ook de reden wqaarom ze op bed lag het was allemaal al erg vermoeiend geweest.
Jan en Odiel hebben patent op een rustige Lenie, Lianne en Henrieete waren nog even voor dat Rianne naar Afrika gaat , en Henriette zo te horen ook even duidelijk maakt dat ze weer haar eigen werk gaat aanpakken. Goed zo meid vooral sterk toen je zei hé Herman luister jij eens even. Presies goed je laat zien dat je voor jezelf en nog sterker voor je clienten kunt opkomen, laat dit je ook nooit afpakken door wie dan ook. Heb je dadelijk je pleeg papa niet meer nodig, die is toch al 5o + je weet wel zo’n vervelende oude zeur.
Liesbeth en de net met Lenie kennis gemaakt hebbende Tonnie hebben even gezellig met Lenie geknuffeld. Kun je goed hoor Tonnie net voorgesteld en dan al een tijd lang haar steun en toeverlaat zijn en dan ook nog zorgen dat ze met die hand niet weer de voedingssonde eruit trekt. Als je toezicht zat bent kun je zo zuster kliva worden.
Goed weer genoeg serieuze vlauwe kul. Sanne pit bedankt voor snelle serieuze steun, ik hoop dat ook dat kaartje gaat lukken.
Morgen ochtend (vandaag dus) eert maar weer eens met de papieren aan het stoeien voor de rechtbank, gelukkig help Peer onze oud notaris nmij hiermee.
Nu maar gauw slapen anders ben ik daarvoor niet wakker genoeg.
Renske net opgehaald had weer een voorbereidings avond voor het straat kindern project,waar ze wel naar toe gaat het zei wat later en wat kortern dan geplent.
Goed zo alhoewel ik je erg zal missen hier in huis, misschien een site waar is renske nu
IDEEE?????? Welterusten Herman.

• 13 Juni 2007 - 23:38

Constance:

ze blijft nieuwe dingen laten zien....goed hoor...ben hartstikke trots op mn vriendinnetje...
    Morgen kom ik zelf even die knuffel geven...
    Slaap lekker voor nu....
    liefs