he ballen gooier gooi niet te ver !!!!!!!
Blijf op de hoogte en volg Lenie
15 Juni 2007 | Nederland, Amsterdam
Even begonnen met een lekere knuffel zonder dat de andere er waren, je merkte dat er iemand binnen kwam en met een klein kusje op je ogen wist jij presies wie er was,groote tuit lippen naar voren voor nog meer dikke knuffels, al gauw even de snelle Mia en je reageerde direckt ook toen constance en Willeke je heb het gewoon door kijk Lenie dat is nou het voordeel iemand die van bloemen weet en al je vazen staan al weer vol.
Twee fel geleurdt anti stres balletjes maar jij helemaal gween stres balletjes om mee te geinen en te smijten
Een spelletje om gee genoeg van te krijgen , dan ook nog allerlei zaken voor de arts doen verbazend welke opdrachten je al achterelkaar uitvoert,maar wel vermoeiend. En waarscheinlijk dat vermoeid zijn en het vele speeksel wat je nu eenmaal maken kan en het even ontkuffen ging bijna mis, eerst nog reddelijk rustig daarna een beedje hoesterig en toen helemaal spaans benauwd in een hoest stuip rood verkrampt en golven slijm LENIE doe rustig wat benauwd krijg ik het dan ook als je ziet HELP dit gaat fout DAN sta je in eens weer even met je benen op de grond,dan gaan alle bellen los ,gelukkig is dit dan iook onmiddellijk duidelijk enstaat iedereen in seconden voor je klaar seconden van levens belang. Gelukkig is de kuf dan snel weer dicht en heb je samen met renske nog wel een uur alle slijm er weer uit zittne werken,ooh wat ben ik blij dat er dan weer iemand is, ik hoop dat je nu niet in zo’n situatie teregt komt want hoe kom jij dan bij de bel????
Dorieke en wilbert nemen het over ik laat het even los want die schrik is echt slopend Herman.
Hee ballen gooier gooi niet te ver anders komt de bal niet meer terug.
15 Juni 2007 - 01:28
Herman:
De bank is wel lekker maar ons bed slaapt toch lekkerder welterusten Herman. -
15 Juni 2007 - 06:55
Herman:
Het bed slaapt toch beter maar heeft nog geen computer aansluiting toch maar draadloos gaan He.
Met al mn'schrik en emotie's die hhenen weer jojo-en vergeet ik bijna een ding an jou te bekennen Lenie.
Sorry hoor maar het is tijdelijk en maar bij bepaalde gelegenheden.
IK HEB (met teostemming van Jan) EVEN JE PLEKJE IN GE PIKT. IN JOU KOOR EN MET JOU LIEDJE POWER, SOORY HOOR
Maar dat geeft we ongelooflijk veel power en weet je wat het rare is moniqe van Tom stond er naast en vond dat ik nog niet eens zo vals zong.
Zou dat nu komen omdat ik beter ben gaan "zingen" deze laatste weken of omdat andere beter zij gaan luiteren???
Ik weet het niet ik heb er geen verstand van toch !!!! Ik ben blij te horen van de verpleging dat jij in ieder geval beter bent gaan hoesten,wel hoesten dat moet wel om je longen schoon te houden maar je niet meer over stuur hoesten want daar schrikken we allemaal zo van.
Lieve Lenie doe een beedje voorzichtig met jezelf, het leven is zo kwetsbaar en mooi Veel liefs en leed al bijna 25 jaar xxxxKUSJExxxx Herman. -
15 Juni 2007 - 06:58
Bernadette:
Natuurlijk ben je je rot geschrokken als je Lenie zo benauwd ziet, gelukkig is het goed afgelopen. Wat ben ik blij als ik steeds lees dat Lenie elke dag meer van zich zelf kan laten zien. De artsen zullen zich ook wel eens achter hun oren krabben in verband met ons Lenie wonder.
Vertel Lenie maar dat Sascha is geslaagd voor haar VWO diploma en dat haar moeder ontzettend trots op haar is. Ik verheug me erop Lenie maandag weer te zien, er zat eigenlijk veel te lang tussen.
Liefs Bernadette -
15 Juni 2007 - 07:37
Elise:
Hallo lieve Herman,
jo wat een schrik, gelukig blijft Lenie er voor knokken en er weer uit komen. Maar ik kan me goed voor stellen dat het heel angstig is om te zien. Hopelijk blijft het beeld van een met ballen gooiende Lenie over een tijdje meer hangen!! want genieten en lol maken is wat ze zo goed kan. Lieve Herman ik ga nu een weekje naar Terscheling (Oeral festival). Eens kijken of ik daar nog goede ideen voor grappen op kan doen. Dan kunnen we weer breed uit lachen met zijn alle als ik die Lenie vertel...want je weet van de vorige keer met Humor wint ze alles. Slaap lekker op de nacht van zondag op maandag bij jou lieve vrouw. Ik denk aan jullie, tot volgende week zaterdag.
heel veel liefs Elise
15 Juni 2007 - 08:08
Annemieke:
Hoi Herman,
Nu begint het wel een beetje op een zusjesmailsite te lijken. 3 zussen achter elkaar is wel erg toevallig.
Ik kan me voorstellen dat je erg bent geschrokken toen Lenie zo benauwd was.
Fijner is het om te horen dat zo zo goed op haar omgeving reageerd. Als je weer komt en ze tuit haar lipppen geef haar dan ook een dikke schoonzussenzoen.
Veel liefs en als je vazen tekort komt bel dan even. groetjes annemieke -
15 Juni 2007 - 09:11
Constance:
Joh wat een schrik...en wat een machtleloosheid zal je gevoeld hebben...
En wij gingen vlak daarvoor met zo.n goed gevoel weg..
Aan de bloemen van Willeke werd geroken en de knijpballetjes die ik mee nam om haar handen te oefenen werden al gauw gebruikt om te gooien ..en zo gericht en de lol die ze daarom had...geweldig!!
En na het vele lachen en balgooien had ze ook nog de kracht om de opdrachten van de arts op te volgen...
Wat een vechtlust heeft die meid..!!
Hoop dat je voldoende hebt kunnen slapen om de dag weer fris in te gaan...
Nieuwe dag, nieuwe kansen...
Liefs van ons -
15 Juni 2007 - 12:12
Lia:
Dat zijn dan 2 nichtjes geslaagd voor VWO
Ook Karin is geslaagd en dus nog een hele trotse moeder.
Herman, Lenie, Dorieke, Wilbert en Renske, ook vanuit het verre Veghel wens ik jullie alle goeds.
Fijn om te lezen dat er zoveel kan.
Lia
15 Juni 2007 - 20:51
Herman:
Trotse oom enz gehoord vandaag geslaagd
Jer Jan neefje
Sasja nichtje
Karin nichtje
Danielle dochter van vrienden
Veel leeringen van de amersfoortse berg
ALLEMAAL BIJ DEZE VAN HARTE GEFELICIREERD GENIET ERVAN
VOOR DE HERKANSERS HOUD MOED GA ER VOOR IN DE HERKANSING.
voor wie het niet gehaald hebben en weer wel hardt voor gewerkt hebben kop op blijf door zetten.
voor wie het niet hebben gehaald en zelf weten te laat begonnen te zijn een vervelende maar duidelijke les als je iets wilt bereiken ga er dan ook voor.
Genoeg hier over ik ga het stukje voor vandaag schrijven herman -
15 Juni 2007 - 21:51
José:
Jemig Herman, dat is schrikken! Zulke momenten moet je niet te vaak meemaken... En Lenie ook niet!
Maar ook dit hebben jullie weer doorstaan! Over POWER gesproken...