Vrij gezellig feest.
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
01 Juli 2007 | Nederland, Amsterdam
Al je kinderen op pad samen bezig met hun toekomst hun trouwerij en hun vrijgezellen feest.
Daar heb je je ouders niet voor nodig .
Wel gezellig hoor maar daar doen we wat aan.
Vanmorgen eerst inderdaad even uitgeslapen en toen pas even naar buiten gekeken wat een mooi weer dus gauw gebeld of het mogelijk was Lenie even mee naar buiten te nemen. Dat is gelukt even om de kikkerpoel heen en op het hoekje van de zon genoten. Daarna onderlangs naar de binnen tuin en daar weer het gebouw in want toch nog wel wind en wat donkere wolken, maar supper leuk om weer even buiten te zijn. Lenie even lekker op bed daarna het heen en weer verhaal voor neusjes en spraak klepjes Lichenberg Apotheek naar Elisabeth Keel nues en oor even vriendelijk voor mijn gebeld toen weer terug naar Lichtenberg Long afsdeling en ja hho het ralt te regelen bedankt collega’s van Lenie.
Hapje eten onderweg even Foto’s bijn besteellen dan snel terug oud colllega’s opvangen waarom eigenlijk zijn zelf mans (vrouws ) genoeg . Zelfs verwoedse rokers krijg je niet in het rook hol duer dan maar tegen onze gewoonte van openheidin kamer deur dicht, lastig combineren , moeten wij gaan bespreken.
Nu we waren nog aan het feesten met een slokje Milai wijn wel erg lekker maar je mag eigenlijk niet he boef,.
Nu na de Reiki voor jou gaat hier het kaarsje uit bij mij dus waar is die Renske moeten we volgeld goed Opa gebruik eens en hartig woordtje mee spreken niet Miriam welterusten Pa ga maar gauw naar bed jij. Welterusten Herman.
01 Juli 2007 - 01:16
Henriette:
Lekker hoor..
Het feest was erg gezellig vandaag. De vrijgezelle dame is als laatste van de dames naar huis aan het gaan.
fijn dat ook jullie een leuke avond hebben gehad! -
01 Juli 2007 - 08:24
José V.d.B.:
Wat fijn dat Lenie een mooie kamer heeft. Het zal zeker weer even wennen zijn maar dat gaat met jullie instelling vast goed komen. We komen hem zeker gauw eens bewonderen en zijn benieuwd hoe het met Lenie gaat. Wat fijn dat we op de website zo op de hoogte gehouden worden.
Groetjes José. -
01 Juli 2007 - 11:11
Constance:
....terug van weggeweest...
Wat kan er veel gebeuren in een week...een verhuizing...een vrijgezellenfeest...allemaal positieve berichten...!!
De kus die lenie via de telefoon in mn oor gaf op mn verjaardag ...hoor ik nog...een mooi moment...
Vanmiddag komen we lenie haar nieuwe woonplek bekijken...
al is het voor ons bekend terrein...maar nu gaan we er met een ander gevoel heen...
Tot straks... -
01 Juli 2007 - 11:13
Miriam:
Nou Herman, laat die Renske maar schuiven. Was ze niet ook naar dat vrijgezellenfeest? Valt niet mee hè, voor vaders om de dochters los te laten. Gelukkig hoeft dat ook niet. Leuk gehad Renske en Dorieke, heb je de verleidingen kunnen weerstaan? Is Wilbert ook op pad geweest? Leeft ie nog? Vandaag zeker even ziekenboeg in Ansfrieduslaan 35. Rust lekker uit, over 3 weken moeten jullie weer fit zijn!
Herman, geef Lenie daar opnieuw een thuisgevoel en een dikke kus! Wat fijn dat het steeds een stapje beter gaat!
liefs Miriam -
01 Juli 2007 - 16:51
Joyce Busser:
Hoi allemaal,
Wat fijn dat Lenie wat dichter bij huis is. En wat ik ervan lees is de kamer mooi. Dat verdient ze ook! Ik kom gauw bij haar kijken. Ik maak een afspraak met je, Herman. En ik denk dat ik haar niet terugken. Er zijn in een paar weken zoveel vorderingen gemaakt. En dat allemaal dankzij jullie. Wat mag Lenie zich gelukkig prijzen met zo'n gezin. Maar dat mogen jullie je ook met Lenie!
Dorieke, ik hoop dat je toch een beetje kunt genieten van deze voor jou zo belangrijke periode. Je vrijgezellenfeest was gezellig las ik! En dat is een goed begin!
Veel liefs,
Joyce
01 Juli 2007 - 20:03
Mieke Keizer:
Van mij en Theo toch nog even een reactie op het bijzonder feest.Wij hebben er van genoten, zoveel liefde, warmte en verschillende emoties mogen ervaren.
Fijn dat de verhuizing achter de rug is en Lenie lieve verzorging krijgt op deze nieuwe plek.
Ik kom zeker na mijn vakantie Lenie's vooruitgang en haar nieuwe stek zien en delen.
Allemaal veel liefs en een mooie trouwdag toegewenst voor Dorieke en Wilbert -
01 Juli 2007 - 20:49
Michelle Radix:
Ha Herman
Het was fijn om weer bij jou en Lenie te zijn! De peermuis is geregeld hoor! De keuken is op de hoogte van het familierecept.....even afwachten.
Ik vond ons vrij gezellig feestje bij Lenie toch ook bijzonder!
liefs uit Amsterdam -
01 Juli 2007 - 22:10
José:
Ja, het was ook weer "gewoon gezellig"... Jammer dat de nieuwe plek van Lenie zo dicht bij die rookkamer is, want het is wel een knus hoekje waar ze ligt.
Lenie was heel duidelijk in wat ze wel/niet wilde, tenminste... als wij de juiste vragen stelden en haar antwoord begrepen. Ook wat ze wel/niet leuk vindt, laat ze duidelijk merken. Haar lach is echt ontroerend.
Enne Herman: Ik vind je een kei in het zorgen voor Lenie!! Wel ook een beetje voor jezelf zorgen hè?!
01 Juli 2007 - 22:11
José:
04 December 2008 - 20:55
Mariken Jagers:
Ik reageer niet op dit bericht, hoewel het een heel leuk feest geweest moet zijn, maar....
ik zoek al een tijdje naar twee zusjes: Mieke en Liesbeth Keizer die net als ik rond 1963 in de Larixlaan in Nieuw-Loosdrecht hebben gewoond.
En nu heeft een zekere Mieke Keizer een reactie geplaatst. Zou zij dé Mieke Keizer zijn die ik zoek? Ze had ook twee oudere broers, Jan en Henk en een jonger broertje waarvan ik even de naam niet meer weet.
Mieke, als je de gezochte Mieke bent, wil je mij dan een berichtje sturen op mijn Hyves site? dat is www.hyves.nl zoeken naar Mariken777