Als de rook om je hoofd is verdwenen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Als de rook om je hoofd is verdwenen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Als de rook om je hoofd is verdwenen

Door: Herman

Blijf op de hoogte en volg Lenie

23 Juli 2007 | Nederland, Amsterdam

Sitaat uit het liedje van Boudewijn de Groot valt het je op dat de zon feller schijnt nu dat is vandaag nog niet zo want het is een beedje bewolkt nog maar Woendsag belooft beterschap de zon gaat schijnen en de naweeen van het rook hol verdwijnen dan langzamerhand ook hoop ik we kunnen altijd nog drastischere maatregelen nemen het hok moet voorlopig gespaart blijven als nacht hok voor alle spullen die niet op de gang mogen staan maar het bloijft behelpen. 1ste keer ramen sluiten en duir weer dicht al achter de rug.
Lenie heeft gegeten en gesnoept en ik ben even op een nette manier op het matje geroepen dit knopen we goede in onze oren want Lenie een nieuwe long ontsteking na de 2 die ze al in het UMC heeft gehad is geen goed idee. Wel blijft lekker drinken asl het verantword is een must om genoeg vocht binnen te krijgen verder met de ehv er zo heet dat geloof ik goede afspraken gemaakt en zullen zien dat dit rond eind deze week hopelijk ook loopt . Lenie heeft een aardige kamer genoot die graag naar huiss wil maar wie niet nou Lenie niet want die wordt hier nu beter verzorgd als dat ik het in onze situatie nu thuis ooit zou kunnen daarvoor moeten noeg de nodigen schoenen dozen met geld en goede ideeeen worden omgekeerd we moeten ook niet staren met een 18 mil. schuld nu dat kan niet Lenie's schuld zijn hooguit een beedje te veel slachroom op haar chocomel maar dat is dan ook wel weer erg lekker Groetjes Herman.

• 23 Juli 2007 - 14:27

Herman:

Meer als 27.000 Hits gelukkig zijn dit niet de peuken die nog in de bak liggen in het voormalig rookhol .
    Fijn dat jullie allemaal nog steeds goed mee lezen en laat even een vakantie berichtje na voor lenie leuk om haar voor te kunnen lezen waar iedereeen zit
    H.B.

• 23 Juli 2007 - 18:34

Marie-José:

Hallo Herman, even een weetje uit de zorg: het is een EVV'er (Eerst Verantwoordelijk Verzorgende).
    Goed dat er ook vanuit het verpleeghuis meegedacht wordt toch! In goed overleg moet het een en ander toch kunnen!Ik probeer zo spoedig mogelijk een gaatje te vinden, kom jullie dan bezoeken. Van Elise gisteren een uitgebreid verslag van de bruiloft gehad, zal vrijdag nog wel het e.a. van je moeder vernemen (sterfdag mama), groet en liefs Marie-José.

• 23 Juli 2007 - 21:32

Henriette:

Lieve familie,
    Bedankt voor de hele mooie dag vrijdag. Ik heb genoten. Genoten van het leuke ritje in de taxi met Lenie, het hele hartelijk welkom in de kerk. De mooie momenten in de kerk, het feest 's avonds met grappige en mooie voordrachten. A dream came true denk ik!!

We zullen netjes luisteren naar alle adviezen en regeltjes van de evv of ehv-er.

Dikke knuffel

• 24 Juli 2007 - 10:03

Annie Van Dijk:

Het werd weer eens tijd om de site te bezoeken. We hebben juli-maand/feest-maand (1 juli familiedag Blommen, 8 juli Van Dijkendag hier thuis, 20 juli 35 jr. getrouwd, 22 juli reüni Tour de Junior 50 jr.)en op dit moment 2 tour-jongens in huis. Een engelse jongen en een Duitser. Op dit moment zijn ze voor de bergetappe naar vanouds Aart Jansen. Laat Lenie vooral weten dat we aan haar en jullie denken en beslist een keer weer op bezoek komen. Nu de Oekraïne-gangers weer terug zijn en we morgen de terugkom-bijeenkomst hebben, kan dit hoofdstuk dan ook weer even afgesloten worden. Augustus wordt dan voor ons Vakantie-maand! En voor je het weet zijn en blijven we druk met van alles en nog wat. Maar ondanks alle drukte een hartelijke groet aan Lenie en de andere Boldertjes!