Nog niet naar de Koningin
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
03 September 2007 | Nederland, Amsterdam
Vandaag veel op pad en school geweest dus niet alles mee gekregen maar Lenie heeft het volgens de verpleging wel goed gedaan.
Nu even genieten in de late zon en even wachten tot Dorieke en Wilbert het over nemen, dan gauw door naar de WALO vergadering in Achterveld wel wakker blijven onderwag moet lukken.
Mischien het eind van de maand een betaalde arderne vakantie als de leerlingen lief het weer goed en de bedrijfarts het goed vind.
Ik zie het wel, hopelijk komt dan niet net de oproep voor Utrecht maar als dat wel zo is gaat dat voor. Bijna half 8 dus Dorieke zal er zo wel zijn
Groetjes Herman.
03 September 2007 - 19:15
Elise:
Hallo lieve allemaal,
Nou Lenie laat die koningin maar naar jou komen als ze het nodig vindt. En een heerlijk ijsje voor je meenemen!
vandaag heerlijk appelmoes gemaakt samen met Daniel van de uit Tjechie meegenomen appels van de boomgaard waar wij stonden.
Lieve Lenie dit komen wij je laten proeven. Herman komt het uit als ik (wsl samen met Jeanne)woensdag rond +/-17.00 uur bij Lenie ben??
liefs Elise
04 September 2007 - 16:30
Willy:
Hoi Lenie en Herman,
er lopen 2 ooievaars in het land
op zoek naar jullie kikkers.
groetjes Willy -
05 September 2007 - 17:59
Hannah:):
heey lenie ik heb gehoort dat je al weer een beetje kan zien:):D:D:D SUPER!!!!
je doet erg je best. goed zo!
nou ik hoop op nog meer verbetering en weet eigenlijk wel dat dat gaat komen.
:):):)
groetjes & dikke zoen van hannah!!
p.s: iedere keer als ik een wens mag doen of een kaars aan mag steken in de kerk,doe ik dat voor jou.
dus veel goede hoop voor jou van mij.
kus van hannah