Mens erger je niet!
Door: Renske
Blijf op de hoogte en volg Lenie
19 September 2007 | Nederland, Amsterdam
Mn pa is even een paar daagjes lekker weg naar het noorden, dus dit keer een berichtje van mij.
Dinsdagavond was er dit keer niet de gebruikelijke Tai Chi(dat gaat niet zonder papa als instructor), dus heb ik samen met mama een potje Mens erger je niet gespeeld. Het favoriete spelletje van mama en hoe kan het dan ook anders ze heeft gewonnen. Daarnaast nog even gezellig gekletst en de buurvrouw wist te vertellen dat mama t avondeten allemaal zelf had op gegeten. Goed zo mam!
Ik hou het kort, moet weer aan het werk.
groetjes Renske
19 September 2007 - 16:51
Marie-José:
Gisteren tussen de middag gezellig visite gehad van Herman en tante Dora. Voor hen een aangename tussenstop tussen Leusden en het Noorden. Na wat gezellig gebabbel en onze buikjes vol gegeten te hebben, heb ik tante Dora weer de bus ingetakeld, zodat ze samen de rit konden vervolgen ! Op naar Mirjam! Verbazend met welke lenigheid mijn tweede moeke die hoge bus nog in kwam, hoop dat ze dat nog lang zo mag blijven doen! Van Herman vernomen dat Lenie met grote stappen vooruit is gegaan, volhouden meid! Dikke zoenen, knuffel en groet Marie-José. -
19 September 2007 - 21:17
Herman:
Groetjes vanuit een meestal zonnig Kleindijk vandaag met Oma naar Orvelte geweest een leuk auto vrij dorpje met veel oude huizen en boerderijen en natuurlijk een dorps cafee maar Oma kwam na al die borrels niet meer over al het gehobbel heen dus dan toch maar even met de bus Oma en mMiriam uit het cafee gesleept lustig ist das zigeuner leben en een klein eindje verder was weer een cafee van je holadiee.
Wat moet je met 2 "dronken 'vrouwen en een koppelte honden naar huis en eten en dan maar bij goede tijden slechte tijden neer zetten. Groetjes Herman.
Renske bedankt voor je stukje en je weet het Lenie is niet allen in spelletjes fanatiek ze wil altijd winnen en overwinnen maar goed ook. Kon vanochtend toen ik haar belde al weer aardig babelen