Dagje UMC - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Dagje UMC - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Dagje UMC

Door: Herman

Blijf op de hoogte en volg Lenie

18 Oktober 2007 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal Lenie is weer even terug in het UMC voor een dagopname.
Er wordt op dit moment een angio onderzoek gedaan.
Dit houd in dat ze via de lies weer een draad/buisje inberengen en dan totschouderhoogte naar boven gaan en dan wat contrast vloeistof inbrengen en dan foto,s kunnen maken van de bloedvaten in de hersenen.
Hierna moet Lenie nog enige uren weer op bed blijven om het wondje bij de aangeprikte lies te laaten stollen en genezen.
Altans zover dat deze niet weer open gaat bij transport en bij gewone aktiviteiten.

Of er verder nog meerdere onderzoeken zullen volgen vandaag is nog mij niet duidelijk maar we gaan zo Lenie weer ophalen op de rontgen en weer naar de afdeling berengen we zullen dan wel verder horen. Ik zal in de loop van de dag als Lenie slaapt jullie verder op de hoogte houden met reacties op dit berichtje op deze site.

Allemaal werk ze als je aan het werk bent en als je even in de gelegenheid bent denk even aan Lenie zij denkt dagelijks aan velen van jullie al si ze soms het verband even kwijt, maar dat komt hopelijk wel weer . Veel liefs vanuit Utrecht Herman

• 18 Oktober 2007 - 08:38

Constance:

Sterkte vandaag!

• 18 Oktober 2007 - 09:33

Herman:

Dank je constance zal wel prima gaan.
    Lenie weer op de afdeling en slaapt inmiddels. zal even kijken of er binnekort ook voor mij een plekje is voor de buik hernia zou begin augustus zijn maar zal wel ergens november worden.
    Het dag menu is vis en helaas geen gyrosvlees maar je kan niet alles plannen op z'n dag dus dat wacht nog even op de Griek in Leusden.
    Wel gaan we in klein commitee morgen eten bij de Spitsheuven Lenie, Renske Wilbert en Dorieke gaan mee en Dorieke bataald kan het nog beter we zullen daarvan genieten ons eertste gezins uit etentje na de bruiloft en weer samen met Lenie. Julie horen nog wel. Liefs Herman.

• 18 Oktober 2007 - 09:50

Annemieke:

Ik zal aan jullie denken,

veel liefs annemieke

• 18 Oktober 2007 - 10:18

Harmke:

Dankjewel Herman, voor je informatie die ons zo goed op de hoogte houd. Wat is die meid van jou met sprongen gegaan he. Wat een kracht. Dat buikje van jou is straks voor de kerst weer dik in orde.Mooi strak wasbordje. Wil je Lenie onze hartelijke groeten doen. Excuses dat je zolang niks gehoord hebt van ons. We blijven jullie echter wel volgen. Veel liefs Durk en Harmke

• 18 Oktober 2007 - 10:37

Henriette:

Heel veel sterkte!! Ik denk aan jullie!