Berichtje op de valreep
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
27 Oktober 2007 | Nederland, Amsterdam
Net zijn Tonnie en Ria en Henk en de bijna jarigen Joane en Guan Pablo geweest.
Ook even stil gesaan bij de verjaardag dag van Cees en morgen is ook Dorieke Simon jarig allemaal veel groetjes van ons .
Dorieke en ik rijden geleid door tom tom naar Assel en morgen ochtend richting Taizee.
Ik wens iedereen een fijne week en hoop dat ook al moeten de meesten weer aan het werk er toch een beedje zonnig najaars weer blijft om te genieten.
Het is gevoelsmatig nog wel een beedje dubbel om nu weg te gaan en Lenie niet mee te kunnen nemen maar hier wordt ze goed verzorgd en dat zou mij zeker onerweg niet lukken
Iedereeen een fijne week en tot horends of mails we zullen in frankrijk als het mogenlijk is de site af en toe lezen Renske zal hem af en toe bij houden ..
Groetjes tot volgende week.
Dorieke en Herman.
27 Oktober 2007 - 17:07
Constance:
een hele mooie week gewenst.. -
27 Oktober 2007 - 18:53
Durk Em Harmke:
Geniet ervan jochie, weet zeker dat je een fantastische week zult hebben. Goed werk. liefs van ons -
28 Oktober 2007 - 09:06
Willy:
Ik heb hier in Lan Blohrad in Tsjechië een kaarsje opgestoken voor Lenie maar ook voor jullie samen.Dat jullie de komende week veel inspiratie opdoen om verder te gaan.Het is mooi om te lezen hoe Lenie iedere keer weer vooruit gaat.
Groetjes van Willy. -
28 Oktober 2007 - 09:09
Willy:
sorry,er vallen hier wat letters uit lazne belohrad. -
28 Oktober 2007 - 11:03
Hemmie:
Hoi herman en dorieke .
een fijne warme en rust week. renske jij ook en goede week.
ik had nog een aanbod voor bezoek aan lenie, als het uitkomt.
anders ook goed. kom ik graag een andere keer bijv. zondag 11 november.
oke veel liefs , lefs en kracht. groet aan lenie
hemmie