Eeen nachtje verder
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
10 November 2007 | Nederland, Amsterdam
Zo ook vanmorgen toen ze vooor het eerst weer een uurtje thuis is geweest, dankzij de mooie tuin en drempel die onder leiding van Wilbert en Ad door de buurtjes is aangelegd kon Lenie vanmorgen over de loper heen weer even in eigen huis van de zon genieten.
Lekker warme crasantjes met de kineren en Mia bella heerlijk.
Dan nog volop zingen mat genarations ook vanaf de zijlijn nog prima toon en tekst vast.
Daarna nog pf voor een mooi a capella dames koor en de Achtervelders het koor met veel volume en zwingende zeemans benen je zou er zee benen van krijgen zo schommelde Lenie in haar rolstoel.
Nu naar een hobbelende taxie rit weer heerlijk op haar bedje hier boven op de eikenhof ik denk dat ze wel tot aan het eten onder zeemans zeil zal zijn.
Missien vanavond nog een lekker wijntje dan is het wel weer een feestdag geweest.
Veel liefs allemaal Herman
10 November 2007 - 20:56
Harmke:
Lieve jongen, wat heb jullie weer genoten he van deze dag. Deze dag waar je je lieve Lenie mocht verwennen met zoveel liefde en warmte die ze verdiende. Niks mooiers op de hele wereld toch? Dikke knuffels van de 'koele friezen'. -
10 November 2007 - 21:03
Herman:
Nou zo koel zijn die friezen niet hoor maar wel lekkere warme vrienden Durk en Harmke tot gauw een keer. Veel liefs van Lenie en Herman. -
11 November 2007 - 10:39
Maria Hoefnagels:
Nou Lenie, gefeliciteerd met je verjaardag!!! Is het de 9de of 10de november? Antoon is namelijk ook de 10de jarig en daardoor is het er zaterdag niet meer van gekomen om langs te komen. Wat een leuke dag heb je gehad als ik het zo lees; heerlijke al die mensen die hier voor zorgen met elkaar. Dat zingen geeft altijd een goed gevoel!
wij zijn met Antoon'sverjaardag ook cultureel bezig geweest; eerst bij ons een uitgebreide borrel en toen naar een toneelstuk van de plaatselijke toneelclub, die toch redelijk professionel spelen. We hebben afgelopen donderdag Jos en Elise nog ontmoet in Zutphen. Daar was een lezing over pubers voor de club van Hemmie en zij waren er ook. Leuk om elkaar weer eens te zien. Geniet van een fijne zondag. Antoon ontvangt vandaag nog bezoek en ik dus aan het lopen, maar wordt vast gezellig.
Hartelijke groet, maria