2 ouders in Lappenmand
Door: Dorieke
Blijf op de hoogte en volg Lenie
18 November 2007 | Nederland, Amsterdam
Ze maken er wel wat van die ouders van mij! Beide in de lappenmand. MEt mama gaat het steeds iets beter maar papa is weer opgenomen in het ziekenhuis. De wond was erg pijnlijk en zag er niet zo goed uit ook kwam de stoelgang niet op gang waardoor papa's buik steeds boller werd. Hij leek op een zwangere vrouw! Vrijdag naar het ziekenhuis eerst co assistent dan dokter en dan chirurg we mochten om 18.30 weer naar huis met een recept voor antibiotica en laxeerpillen. Zaterdagochtend weer terug voor controle en weer t zelfde riedeltje: bloeddruk, bloedafnemen om te testen, luisteren naar de longen 3 keer t zelfde verhaal vertellen. En nu ligt meneer op D4west kamer 30 (UMC Utrecht). Verplicht rust maar wel gezellig op een mannenkamer. De bezoektijden zijn van 15.00- 20.00 GElukkig is inmiddels de stoelgang weer op gang gekomen dat scheelt weer een hoop spanning op de wond.
Ik ga nu eerst mama even lekker platknuffelen en vannavond langs papa. Ik probeer jullie op de hoogte te houden. liefs
Dorieke
18 November 2007 - 18:29
Durk En Harmke:
Potverdrie meid wat een spanning en drukte allemaal weer. Wil je ze even wat frische complimentjes toefluisteren, dat helpt hoor. Zeg maar zoiets van: Kom op jonkje. eefkes de kop derfoar halde alde.
Nou en voor jullie beiden, fijn dat ze daar in de gaten worden gehouden, 't zijn verdikkeme toch wel een stel he!
Liefs van ons hier. -
18 November 2007 - 21:45
Antoon Berentsen:
Nou nou Herman, je maakt deze site wel weer spannend. Never a dull moment! Maar echt ...sterkte van ons uut Zeist.
tjuuskes
Antoon -
19 November 2007 - 15:57
Elise:
hallo Allemaal,
ja hoor het is gelukt (zou ik haast zeggen) Herman nu echt even plat.
Ookal is dit niet de goede manier nu moet hij wel even. Hij vergeleek het, toen ik bij hem was, zelf met het ondergaan van een keizersnede!!! Ja ja zo leek het ook wel, zoals hij zijn dikke buik vast hielp, om op te staan. Gelukkig kan hij weer wat lucht etc. ... kwijt. Herman heel veel beterschap goed fruit met vezels eten !!!!je hebt nu tijd zat om te pellen!!!
Bij Lenie was het gezellig! Ze zag meteen dat Daniel er aan kwam! He Daniel zei ze!! Samen naar beneden geweest voor het bekende ijsje!! altijd genieten.
Van de papieren punt die erom zat een pinokio-neus gemaakt ,zo was jij Herman toch nog bij Lenie.
Met neus en al op weer naar de afdeling!! Lenie dolle pret, maar sommig mensen vonden het wel erg dol geloof ik, aan hun blik te zien!!!
Jammer dan!! Lenie en wij hebben genoten van dit uitje.laat de rest ermaar van vinden wat ze willen.
Doriek en Renske, succes met alles.
Veel liefs Jeanne Daniel en Elise.
19 November 2007 - 23:13
Renske:
Ik ben vandaag terug gekomen van een weekendje Texel. Het was heerlijk om er even tussenuit te zijn, al vond ik het wel vervelend dat Dorieke al het geregel rondom papa in dr eentje moest doen. Lief zussie je bent een kanjer!
Ik ben vanmiddag/avond gezellig bij papa langs gegaan. Het ging alweer een stukje beter, de ontsteking is lang niet meer zo groot als zaterdag. Ik denk dat hij nog wel een dagje of 2 daar moet blijven om te kijken of de antibiotica kuur goed aanslaat en om even goed rust te houden.
Morgen ga ik weer gezellig bij mn mams en paps langs.
groetjes Renske -
20 November 2007 - 17:52
Herman En De Snurker:
Hallo allemaal een nieuw berichtje plaatsen laat de computer in het UMC niet meer toe dus dan maar even reageren.
De snurkers van D4 West
Op kamer 30 heerst sins een paar dagen een serenu rust van 4 piepende zagende en fluitende kerels dit allemmal wel iets met eeen operatie en een bijgekomen infectie of conplicatie hebben.
Maar samen met Heino aus der heide houden we het hier gezellig wassen en spoelen en visittes van arsten en assistenden in de ochten tot na een broodje een rustig middag dutje en als er bezoek is een gezellig klets uuurtje daana Kaffe und Kuchen stunde en dan is het warme eten er al weer.
Geen wonder dat die darmen nog wat te protesteren hebben maar nu even een fikse wandeling richting de hal in het echte china pak van theo past prima bij deze wat rondbuikige summie worstelaar. Worsteld met klene beestjes in de buik dus echt vecten doet hij niet.
Het infuus is er weer af en nu weer over op de pillen en de doorloop drankjes.
Het gaat allemaal wel weer lukken.
Als ik Lenie bel is en blijft ze vorlijk en verward en als ik uit leg niet te kunnnen komen zecht ze goed en tot zo.
Blijft toch een lieve meid.
En dan die twee dochters hebben de handen vol aan van die puberende ouders die zomaar zonder overleg links en rechts op vakantie gaan.
Maar troost mijn ontslagbrief ligt al klaar morgen mag ik weer even gezellig mee naar Lenie en naar Leusden even kijken of het lekker licht beneden in een kamerbreed bedje Hot horende of ziens Veel liefs vanuit het UMC vanavond half 8 op nerderland 1 Herman. -
23 November 2007 - 16:05
Herman:
Vandaag weer even bij Lenie op bezoek geweest en een gesprek gehad met de mensen van de stichting MEE.
Lenie er af en toe weer helemaal bij en kan dan goed verwoorden hoe ze zich voeld. Verdrietig omdat ze merkt dat ze niet alles onthoud en dingen die ze in haar hoofd heeft niet allemaal kan uitvoeren , maar ook een zeer opgeruimde en vrolijke Lenie, die weet dat zij haar best doet en steeds een stapje verderkomt en ook merkt dat mensen om haar geven en haar blijven steunen.
Fijn dat jullie zoveel support blijven geven ondanks het feit dat het nu inmiddels meer als een half jaar verder is.
Lenie en wij zijn jullie allemaal daar erg dankbaar voor. Veel liefs inmiddels weer thuis achter de computer. Herman -
25 November 2007 - 09:36
Sietske:
Hoi Herman,
Wat heb je dat mooi gezegd. Ik vind het heel bijzonder hoe Lenie ondanks alle moeilijkheden die zij ondervindt en het verdriet dat ze daarvan heeft toch heel opgewekt en tevreden kan zijn, en dapper doorgaat met wat haar wel lukt. Dat geldt trouwens voor jullie hele gezin!
Tot dinsdag, liefs, Sietske