Met volle wind in de zeilen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Met volle wind in de zeilen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Met volle wind in de zeilen

Door: Herman

Blijf op de hoogte en volg Lenie

11 December 2007 | Nederland, Amsterdam

Lenie is vandaag opgenomen in de Hoogstraat in Utrecht. en vandaag uitgebreid getest door 2 artsen en een verpleeg kundige.
Zo als Lenie zei met volle wind in de zeilen, we gaan ertegen aan.
Het zal best erg wennen zijn weer een nieuw plekje en dat voelt toch even als een vreemde eend in de bijt maar dat zal wel gauw over zijn. Hier is alles gericht op doe wat je zelf kunt zelf en anders dan leren we je het om het zoveel mogenlijk zelf te doen.

Dus een duidelijke andere insteek We gaan ervoor.
Jullie horen spoedig wer van ons een dikke knuffel van Lenie voor jullie allemaal
Veel liefs Herman

• 11 December 2007 - 18:27

Brigitte:

Hoi Lenie
    Wat fijn dat je nu in de Hoogstraat bent je gaat er vast veel leren misschien zie ik je als ik op dagbehandeling kom maar dat wordt januari pas,vond het heel fijn om je weer te zien afgelopen donderdag heb je je kerststukje meegenomen naar de hoogstraat Lenie zet hem op samen veel succes hartelijke groet Brigitte

• 11 December 2007 - 20:13

Elise:

Lieve Lenie,
    heel veel succes op de hoogstraat,
    ik hoop dat je, je er snel thuis voelt.
    tot gauw!!!
    Liefs en kunffels van mij, ook aan Herman, Dorieke en Wibert.

• 11 December 2007 - 20:55

Flori:

Hai Lenie,

Succes met de revalidatie. Weet je al dat er in de Hoogstraat t´aichi-les wordt gegeven?
    Liefs, Flori

• 11 December 2007 - 21:48

Trudy:

Hallo Lenie,
    Wat goed dat je nu in de Hoogstraat bent ik wens je heel veel kracht om alles te gaan doen wat mogelijk is om goed te revalideren.Ik vond het fijn en bijzonder om vorige week weer met elkaar te zijn.Veel sterkte en liefs voor jullie beide.

• 11 December 2007 - 22:52

Renske:

Hoi mam & pap!
    Hier in het verre Canada is het super.
    Het is niet al te koud, zo'n -5 en er ligt een mooi laagje sneeuw.
    Pap ik heb je voicemail berichtje gehoord.
    Mam heel veel succes in de Hoogstraat en ik kom je in januari snel een keertje opzoeken.

Veel liefs Renske

• 11 December 2007 - 23:27

Constance:

Lief vriendinnetje van me
    Heel veel sterkte, kracht en succes in de hoogstraat....zet m op Kanjer!!!
    WE branden nog dagelijks een kaarsje voor je.... We denken aan je...
    Dag meis, tot gauw...
    Liefs Constance

• 12 December 2007 - 13:29

Herman.:

Lenie ligt heerliktslapeheeft vanmorgenal 2therapieengehad heeftlekr gedouched en gegeten op de afdeling.
    Nu was ze volgens Bert ook helemaal op.
    Om half 4 iser weer fysio geplant gaan daar samen heen, vanmiddag op de Lichtenberg wat spulllen opgehaald en daar wordt je al gemist Lenie maar iedereen is het ok wel over eens dat als je de kans krijgt omte kijken wat mogenlijk is hier in de Hoogstraatje die kans met beide handen moet aanpakken. Dat doen we dus ook, erg lief hoeze allemaal met je mee leven Lenie op de Lichtenberg enmorgenavondgaanwe daa een spettrend consert neerzetten voor bewoners en personeel van het huis en speciaalvoor de afdeling De Eikenhof natuurlijk. Renske wt supper dat je ook vanui cannada op de site rageerd. danben je wel ver weg maar er ook van heel dichtbij bi betrokken. Veel liefs Herman.

• 12 December 2007 - 16:03

Maria En Antoon:

Hallo Lenie en ook Herman,
    Wij wensen jullie daar een hele goeie tijd. Lenie je bent erg gemotiveerd en Herman stimuleert je. Hier in de regio hoor je alleen goeds van de Hoogstraat. Dat moet dus gaan lukken. we willen je binnenkort daar bezoeken.
    Hartelijke groet, Antoon en Maria

• 12 December 2007 - 18:10

Mieke En Theo:

Hallo lieve Lenie,

Wat fantastisch dat je in de Hoogstraat er tegen aan gaat.
    Ik denk geregeld aan jou en wilde je vanavond bezoeken.
    Ik zei tegen Theo,dat ik nog even op jouw site wilde kijken.
    Ik had een voorgevoel dat jij wel eens niet in de Lichtenberg
    zou zijn.En inderdaad, je bent hem daar gevlogen.
    Nou gaan wij jou een andere keer bezoeken en zullen Herman
    vragen wat een goede tijd is.
    Wij wensen jou veel kracht, doorzettingsvermogen,humor en succes.

Groeten ook aan Herman en de kinderen.

• 14 December 2007 - 14:48

Dorieke:

Hallo allemaal,
    Mama wordt goed verzorg in de Hoogstraat, ze heeft lieve mensen om zich heen. Vanmorgen heeft ze weer 2 therapien gehad en hebben we even samen gegeten. Ze krijgt nu ook medicijnen voor een betere stoelgang want t stoptte een beetje op. Ze had nog geen poepie laten ruiken op haar nieuwe stekkie en dat is natuurlijk niet zo fijn. Vanmiddag krijgt mama magnesium en doktoren willen misschien ritalin proberen om mama wat meer actief te houden. WIj gaan eerst even goed kijken met de dokter wat de voor en nadelen ervan zijn. Ik maak me wel een beetje zorgen om papa, hij wil heel veel maar hij moet eigenlijk ook z'n rust pakken. De wond van z'n buik is weer gaan lekken en das niet goed. Dus pap zorg eerst goed voor jezelf dan kan je ook goed voor mama zorgen.
    Heel veel liefs
    Dorieke