Berichtje naar Renske - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Berichtje naar Renske - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Berichtje naar Renske

Door: Lenie en Herman als notulist.

Blijf op de hoogte en volg Lenie

16 December 2007 | Nederland, Amsterdam

We hebben ook gewacht op Edminton, valt wel mee op een andere plek het skieen is misschien minder leuk, wodat je niet de zelfde mensen heb.Hele dikke kus van mama en vee ski plezier.
Dit warren mama's reakties op jou mailtje.
We zijn net eterug van een spanned dagje eerst naar de kerstmarkt en daarna nog naar Ciet en Leo waar alle negen broers en zussen van Lenie bij elkaar waren om goede afspraken te maken voor de zorg voor Ma Blom, dit is prima verlopen.
Op de kerstmarkt hebben we genoten van lekkere erwten soep en gluwein en kopje thee maar het meest in de smaak viel de muziek en de live zanbg van Dorieke waar Lenie uit volle borst mee zong zat in het zonnetje te zingen en te genieten
Heel fijn dat we met elkaar zo"n 4000 euro bijelkaar hebben gekergen voor de kindervakantie kampen van aankomend jaar. SUPPER.
Nu Lenie erg moe en gaat gauw slapen
Veel liefs allemaal Lenie en Herman.

• 16 December 2007 - 17:55

Herman:

Als jullie renske willen volgen dat kan op www.renskebolder.waarbenjij.nu
    Al weer een site die de moete waard is om af en toe te kijken groetjes Lenie en Herman.

• 17 December 2007 - 21:44

Michelle Radix:

Nou nou die Lenie is ook niet bij te houden! Zo zit ze opeens in Utrecht, dan weer op een kerstmarkt luidkeels mee te zingen. Dat klinkt goed hoor! Vanuit Amsterdam nu de hartelijke groeten en vast gezellige kerstdagen en ga in dit tempo zo door in het nieuwe jaar!!!!Zet 'm op.