Lang weekendje thuis
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
24 Februari 2008 | Nederland, Amsterdam
Een lekker lang weekendje thuis begon vrijdag met een bezoekje aan de tantart die ruim de tijd voor Lenie nam en verbaast stond toen we zeiden zulen we maar gewoon even overstappen in de tantarts stoel samen met Lenie haar netjes in de stoel gezet, en zei heeeft netjes aan de tantarts veteld welke kies ze last van had en hoe de vulling voelde een zeer to de point verhaal zelf even een kritische noot of de vulling niet te hoog was verbazend zo duidelijk ze alles kon aangeven. Daarna samen even een bezoekje bij Ma en Tante Cilia en lenie volop oma an het opbeuren en troosten . Zelf even tussendoor de matrassen gewissenl het dicubites matras stond keurig klaar op Larixlaan 2 bureau zorg wonen en welzijn dat werk zoals de naam zegt erg goed Jose bedankt. Sávonds een rustig avondje samen gehad beedje T.V. en op tijd naar bed Lenie had haar slaap had nodig in had last van haar buik om gezonde redenenen. Zaterdag was Lenie voor 7 uur al wat aan het draaien en babbelen dus een vroege zaterdag ochtend vroeg begonnen maar het was toch al bijna 11 uur voor we alles weer schoon gewassen en aan het kopje tehh met Marieke konden beginnen. Lenie wilde sjoppen en dat hebben we gedaan even iets moois uitzoeken bij Ans voor het feestje van Donderdag 40 jaar zonnebloem Leusden in de korf. Kortop evne pinnen met je ogen dicht en weer sjiek de winkel uit. Boodschappen bijde C 1000 en lekker poffetjes er gratis bij, winterpret in Leusden met een heus ijsbaandje. Een flinke middag rust na eerst een lekker e lucht die lenie zelf smeerde lekker beedje eiersalade en kaas ze weet erg goe wat ze lekker vind maar je moet wel de rem er afen toe op zetten. Ad moest zingen om 7 uur maar Lenie had geen zin om naar de kerk te gaan zat gewoon te lekker even bij de T.V. De nacht van zat op zondag was de grootste buikpijn weer over want Lenioe heeft op wat hoesten na heerlijk liggen snurken tot rond 8 uur even vroege volgels luisteren. Dorieke heeft ons vandaag lekker gehopen met wasssen en aankleden dat gaat toch een stuk gemakkelijker je kunt dan ook even naast lenie zitten en kan ze zichzelf voor een deel wassen. prima. Na ontbeid een een apel mens erger je niet je raad het al Lenie zeer fanatiek en wij steeds met bijna alle popetjes weet thuis Lenie won ook zonder smokkelen. Bij Riannes verjaardag was Lenie weer lekker in haar hum even kletsen samen even Ciets hand vast houden en even lekker in het zonnetje zitten je zou haast de tijd vergeten, maar toch maar even zei het wat later rusten tot aan het eten met Dorieke en Wilbert, Lekker Buf der bolder naise in rode wijn heerlijk zelfs met champingons he Dorieke. Nu ga ik gauw ze willen hietr ook de zaak afsluiten tot horens of ziens weer Veel liefs herman.
25 Februari 2008 - 20:19
Elise:
Herman ,
fijn'dat lenie het thuis zo naar haar zin heeft ,gewoon even voor de buis kan zo lekker rustig zijn!! Ook fijn Dorieke dat je even komt helpen,op momenten dat het kan.Geniet van je vakantie, niet ziek worden hoor!!! dat doe je maar onder schooltijd!!!! net als vroeger school ziek.... wel ander he! nu je aan de andere kant staat in de klas.
Heeft Wilbert ook vrij??? geniet in iedergeval samen volop van deze dagen.
Herman succes met filmen, ik hoor wel weer nadat ik terug ben!!!
liefs Elise -
26 Februari 2008 - 11:28
Dorieke:
Hey pap,
leuk berichtje hoor! Nu lekker aan het schoonmaken.. we lijken wel poetsers!! donderdag samen nog een beetje opruimen en dan kan mama weer verhuizen... Na de optredens lekker thuis slapen en dan op naar de lichtenberg afdeling eikenhof waar mama weer even tijdelijk mag wonen tot we een fijne permanente plek voor haar hebben gevonden voor doordeweeks..
kus
je dochter
27 Februari 2008 - 06:13
Renske:
Hé lieve pap en mam!
Goed om te lezen dat jullie samen zo'n goed weekend hebben gehad. Het klinkt allemaal heel gezellig. Mam als ik terug ben dan mag je voor mij ook zo'n lekker broodje met kaas en eiersalade maken, oké? want die mis ik hier wel hoor!
Hele dikke kus en alle liefs van de wereld!