Weer even laat - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Weer even laat - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Weer even laat

Door: Herman

Blijf op de hoogte en volg Lenie

01 Januari 1999 | Nederland, Amsterdam

Hoi Lieve Hemmie we zijn een beedje laat niet dat we op jou verjaardag niet aan je gedacht hebben, maar als je zo dicht bij elkaar jarig bent ben je vaak druk met eigen feestje en komt het er niet van om langs te komen. Alsnog ook namens Lenie van harte gefeliciteerd en geniet elke dag alsof het weer een verjaardag is, jij weet hoe kostbaar de gegeven tijd kan zijn. Zo ook had Lenie een heel lang weekend al vrijdag volop visite en gezelligheid maar af en toe gaat het kaarsje uit en toch maar lekker slapen.
Zaterdag relatief rustig op een fikse onweersbui s,avonds na en zondag weer een visite dag met al vroeg Theo onze vroege vogel en s,middags oma Jos Annie Ad liesje antoon en janne en Daniel echt genieten volop lol en je was zeer gevat zeker toen zJos zei wat moet ik nau met een lege wijnfles jij direct reageerde weer vol mee terug brengen, dus Jos bottelen maar weer.
S,avonds jou letterlijk in bed gelegd even helemaal op. Vandaag lekker in het Grand cafee gezeten het was daar minder warm als boven en bovendien had je veel aanspraak en ook een lekker ijsje het was er dan ook weer na. Vanavoan bezoek van jou oud cxollega uit soest en Baarn gehad Mieke en theo was niet mee gekomen Lekker rustig vond jij nou theo kanje het weer mee doen, wordt weer ballen gooien als je de volgende keer komt. Nu ons maar voorbereiden op de hoorzitting van woensdag hopelijk komne er toch ruim hartige aanpassingen uit zodat we je ook hier goegd kunnen verzorgen, je weet dat we dat met met alle liefde doen. Het begind buiten weer te donderen dus tijd de computer af te sluiten iedereen een goede nacht of een goede morgen als je dit bericht morgen pas leest. Welterusten Herman

• 03 Juni 2008 - 07:43

Herman:

Het bericht is toch nog doorgekomen ondanks onweer en data van de computer die doen denken an een ver verleden, maar het was gisteravond thuis. Groetjes Herman.