Waar is onze familie - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Waar is onze familie - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Waar is onze familie

Door: Herman regiseur Lenie

Blijf op de hoogte en volg Lenie

19 Juni 2008 | Nederland, Amsterdam

Dat is de titel die Lenie vandaag aan het bericht wil geven.
Dat Dorieke onze email heeft en dat je ons daar kunt vinden.
Neem ook contact op.

Kort verslag van onze dag gisteren.
Lenie heeft lekker thuis geslapen de nacht van dinsdag op woensdag en woensdag lekker even uitgeslapen.
Daarna samen met het verzorgen en wassen bezig geweest wat wat uitliep door omstandigheden.
Daarna even samen neer het winkelcentrum gelopen en toen met de bus van Ciet en Leo naar Assel vertrokken.
Onderwek hheft Lenie al genoten van de mooie natuur rondom Assel en nadat we met een kopje soep welkom waren geheten zijn we lekker gaan wandelen door de kroon domeinen, over het fietspad richting Hoog Soeren, genietend van de uitgestrekte heide velden links en de paddepoel rechts over heuveltjes en wildroosters we zijn een eind gekomen maar helemaal naar Hoog Soeren dat was even te ver.Lenie vond het prima allen haar hoed goed vast houdend bij de harde wind maar mijn knieen wilden na een [paar kilometers wel weer rechtsomkeerd.
Mischien een goed idee de volgende keer om met behulp van een vouw fiets of zoiets eerst de bus ergends een paar kilometers verderop te zetten en dan daar heen te lopen samen. We zien wel.
Terug even op de boerderij gebruik gemaakt van het daar aanwezige gehandicapte toilet en nu toen naar de vila om even uitte rusten in een lekkere grote stoel.
Lenie haar benen lekker op de poef en mijn stoel ernaast, om zo even samen te dommelen. Duurde niet lang of ik kreeg een schop van Lenie he je snurkt. Ook dat was ze nog niet verleerd mij bij de les houden.
Kees van Luyn kwam weer terug van een drukke dag heen en weer vliegen naar verschillende addressen ook kees is dat nog niet afgeleerd al wordt hij 21 -6 al 74 en zou het rustiger aan mogen maar dat komt wel als je oud wordt bij deze Kees al van Harte gefeliciteerd.
We hebben tot rond 6 en lekker gekeuveld met een kopje thee en zij toen richting Amersfoort gegaan. Dorieke opgepikt en lekker gaan eten bij de Spitsheuvel en lekker was het
Zelfs Dorieke die een gerecht met hindernissen had heeft lekker gegeten maar dan de volgende ronde zonder de hindernissen. Had je kunnen weten meisje . Helaas Wilbert kon niet mee had al eerder afspraken gemaakt en zoals Lenie zei Rensken had ook wel mee gemogen maar houd je nog wel te goed na 14 Augustus dan is ze weer terug. Veel leifs allemaal en tot horends of mails.
Lenie en Herman.

• 22 Juni 2008 - 11:48

Renske:

Wat fijn dat jullie zo'n gezellige trouwdag hebben gehad. Een hele grote sorry dat ik daar niet aan heb gedacht, een telefoontje was wel zo leuk geweest. Ik ben in mn gedachte nu gewoon heel druk met het afscheid nemen van hier.
    Nou ik kijk uit naar het etentje! Lijkt me heerlijk om weer eens lekker saté met friet te eten :).
    Een hele dikke kus van je dochter die haar dagen hier in Chennai aan het aftellen is.
    ps. Ik las net de uitslag van de wedstrijd tegen Rusland, jeetje wat een tegenslag!!! Het was leuk geweest om vanuit India Nederland in de finale te zien. Ik merk nu dat als je ver van huis bent het Holland gevoel alleen maar sterker is.