Home sweet home
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
13 Augustus 2008 | Nederland, Amsterdam
Vrijdag met de taxi erheen met rolstoel en douche stoel en tassen voor kleding en andere materialen. Gelukkig kon het allemaal mee dankzij een bereidwillige chaufeuze.
Bij binnenkmst al onthaald door wel dertig pitaten die daar bij de kampschuur hun deebeedje piraten kamp aan het houden waren.
Een mooi svhip dat met zijn voorsteven vanuit de kampschuur richtig het grote weiland leek te varen. Wij zonder geenterd te worden door naar de Vila waar we eerst even de spullen op de kamer hebben gebracht en even het verschonen op de gelijkvloerse badkamer wel een genot als ze zo even bij toilet en kraan kan.
Al snel weer tijd om even op de boerderij te gaan eten, Kees inmiddels op de hoogte dat we aangekomen waren in het Asselse land maande al voor doorlopen want een echte bui diende zich aan. Net toen de eerste dikke druppels vielen glipte wij langs de piraten naar de boerderij. Daar weer heerlijk gegeten dankzij Miriam die twee talenten kan conbineren namelijk uitstekend koken en tijdens dat koken meezingen met de radio zelfs Lenie had gauw de smaak te pakken en zong natuurlijk mee. Ondertussen was de hoosbui letterlijk doorgebroken.
Na het eten op de terugweg,stond het plein voor de kampschuur helemaal blank het piraten schip kon zo uitvaren kinderen dudelijk veel plezier en natte voeten.
De eerste avond Lenie nog lang van de partij. Zaterdag een wat drogere dag dus tijd om ons even aftelaten zetten door Paul in Hoog Soeren daar even rond gewandeld en toen terg bergaf vanuit Hoog Soeren naar het lager gelegen Assel dwars door de kroon domijnen in rap tempo de berg af goed dat Lenie's stoel remmen heeft. Met twee wiellie's over de wild roosters en we waren weer vlot in Assel voor een welverdiende middag rust. Sávonds war Lenie toch wel weer wat eerder moe dus op tijd gaan slapen en ook zondag even lekker uitslapen helaas de kapel gemist maar met lekker douchen en wassen gaat de tijd snel voorbij zo snel zelfs dat na weer heel lekker eten en middag rust het tijd was om weer met de taxi richting huis te gaan. Lekker thuis en daar was Renske en Anoek inmiddels ook naar onderweg met de vlucht vanuit India naar Londen en toen door naar Schiphol waar wij met de Miamobiel ook waren aangeland. Even bij Joan op de thee en dan naar Schiphol.
Vlucht kerrig op tijd geland maar dan is het nog lang wachten. Maar eindelijk daar waren de dames terug met vele verhalen en met zin in een patatje dus dat werden Vlaamse frieten.
Er zijn zoveel verhalen maar daarover bericht Renske nog wel als je haar weer ziet of via haar eigen site.
Gisteren waren alle nichtjes er voor een nichten dag met lekker eten en een zwijmelfilm.
Zo zijn jullie weer een beedje bijgepraat, en zijn we allemaal weer home sweet home. Herman.