Met zo"n jas kan Lenie de winter door
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
18 November 2008 | Nederland, Amsterdam
Wel hebben we zaterdag ochtend samen met Annie en Renske een lekkere jas uitgezocht. Lenie kwam stralend zittend in haar rolstoel vol trots haar nieuwe jas laten zien. En met de grote knopen en ruime mouwen een heerlijke en sjieke jas. Hiermee kan Lenie de winter door. En wordt het erg koud dan slaan we het dekentje daar gewoon weer overheen.
Zondag maar even niet naar de kerk, en later op de ochtend na weer uitgebreid toilet bezoek en alles even goed kwijt te zijn. Even langs op de zwarteweg. Wel handjes maar niet te veel knuffelen om ma en Tante cilia niet ook nog aan te steken. Via een mooi ritje via de engweg en achterveld weer naar huis voor een goede middag rust.
Sávonds even lekker eten, dan weer terug naar de Lichtenberg.
Vandaag di kwam er nog een mooi pakket voor de gezen jarige uit Deutsland. Norbert Katrin en Andrea Lenie was zeer verheugt met haar kadeautje en de mooie grote kaart die ze zelf kon lezen en dat nog wel vaker zal doen komende week.
Morgen nog samen eten hier in het grand cafee en dan is het jarig zijn wel weer voorbij. Op naar die andere jarige Sinterkaas komt er weer aan.
Veel knusse avonden toegewenst deze steeds donker wordende dagen.
Veel liefs Lenie en Herman
19 November 2008 - 09:34
Elise :
Hallo snotneuzen!!!!
Wat leuk dat er nieuwe foto's op de site staan van de hele gezellige verjaardag van Lenie.
Ook hier is de verkoudheid toegeslagen!! tsjaaa hoort erbij zeggen we dan maar!Ik wens jullie wel veel beterschap. Tot gauw liefs Elise.