'n Nachtje en een dagje UMC - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu 'n Nachtje en een dagje UMC - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

'n Nachtje en een dagje UMC

Door: Herman

Blijf op de hoogte en volg Lenie

18 December 2008 | Nederland, Amsterdam

Lenie heeft voor de angiografie weer even haar verblijf in Het UMC gehad.
Dit is als het goed is de laatste controle die nodig is of het plekje in haar hoofd waar de bloeding heeft plaats gevonden in orde is.
Het onderzoek is in iedergeval zonder conplicaties verlopen, de uiteindelijke uitslag krijgen we op 5 jan. Maar dat zal wel ok zijn.
Ze hebben dit maal in de rechter lies aangeprikt om zo via de aders dit onderzoek te kunnen doen. Knap dat dit kan. Met een zgn. Angio-Seal is de ader weer gesloten. Voor lenie was het al met al toch wel een heel druk dagje en is na Lingo lekker gaan slapen.
Helaas waren we te laat terug om nog iets van de Kerstviering in de openhof mee te maken maar we hoorden wel van andre bewoners dat het erg leuk en sfeervol was geweest.
Helaas mag Leni de komende dagen nog niet onder de douche maar proberen ze morgen wel even haar Haren te wassen, wel lekker voor het weekend.
Morgen de laatste schooldag van dit jaar met traditioneel kerst onbijt en toneel van de Docenten altijd leuk.
Iedereen heel fijne feestdagen en mischien tot ziens nog in dit jaar of het volgende jaar. Veel liefs Lenie en Herman.

• 18 December 2008 - 19:48

Annet Van Davelaar:

Jullie ook hele fijne dagen gewenst!!!

groetjes

• 18 December 2008 - 20:12

Henriette:

Leuk nog steeds docenten toneel met kerst!!

Bedankt voor de leuke avond dinsdag!!!! Ik heb genoten!

fijne feestdagen.
    liefs

• 18 December 2008 - 20:48

Hemmie:

Hoi Lenie en herman.

hoe donkerder de schaduwen.
    hoe helderder het licht.

veel licht energie en liefde. omarm jullie

hemmie

• 21 December 2008 - 19:44

Herman:

Ook het docenten toneel was weer een genieter voor Lenie, net als van het koor dinsdag avond Henriette nog bedankt voor een heerlijk avondje uit. Knuffel van Lenie en Herman.