Nachtelijk gezang en dag rust
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
29 December 2008 | Nederland, Amsterdam
Vooraf goed lang gerust en in de avond was Lenie er klaar voor lekker zingen met het koor van de vele bekende en ook een paar onbekende Kerstliedjes.
Het spreekt vanzelf dat hoewel ze er erg van heeft genoten de ochtend hulp dan wel weer erg vroeg is ook tijdens het gezelligen en lekkere eten bij Annemieke toch een duidelijk vermoeide Lenie.
Zo zie je maar twee dingen op een dag doen is er eigelijk niet bij.
Ook het afgelopen weekend heeft lenie veel gebruik gemaakt van haar lekkere bedje in de kamer waar s'middags ook nog heerlijk het zonnetje op staat en je lekker weg doezeld. Ook haar eerste ritje op de fiets gemaakt naar Oma en Tante Cilia en goed ingepakt tegen de kou was dit toch wel weer een belevenis.
Vanavond samen met twee dames heeft Lenie weer eens een lekker potje mens ergen je niet gespeeld en hoewel je de Dames goed in de gaten moet houden bedoeld of onbedoeld nemen ze nog wel een een binnen door weg. Het laat zich raden wie hier als winnar uit de bus kwam, wij allen 1 poppetje in het hok en tja hoor lENIE met een niet aflatende stroom van zessen gooien had als eerste alles netjes in het hok. En dan een big smile van heb toch weer lekker gewonnen, dat zit er nog steeds wel in bij Lenie, lekker willen winnen.
De komende dagen zullen we eerst op oudjaarsdag gaan genieten van het binnentuin vuurwerk rond 17.00 uur en dan naar huis gaan dan hoeft het niet weer een nachtelijke escapade te worden. We zullen vast nog wel wat knallen horen maar hoeven er dan niet meer zo laat op uit.
Iedereen een heel goed uiteinde toegewenst en al het beste voor 2009.
Iedereen bedankt voor de vel;e bemoedigende kaartjes en we hopen er volgend jaar weer een nog beter jaar van te maken.
Namens Lenie veel Liefs Herman.
30 December 2008 - 13:18
Marie-José:
Lieve Lenie en Herman,
voor jullie ook alle goeds voor 2009,
liefs Marie-José. -
30 December 2008 - 17:15
Elise:
Hoi lenie en Herman en natuurlijk iedereen daar!! Een heel goed oudjaarsdag en een spetterend 2009 tot 4 januari veel liefs van ons!!! Jeanne Daniel Anton en Elise -
01 Januari 2009 - 11:55
Bernadette:
GELUKKIG NIEUWJAAR!!!!!!!!!! -
01 Januari 2009 - 21:33
Durk En Harmke:
Jemig wat gebeurt er daar veel!. Fietsen, zingen, spelletjes doen, grandioos!
We willen jullie heel veel geluk en inspiratie toewensen dit nieuwe jaar!
Lieve groeten van ons daar voor iedereen!