Op de fiets op de fiets.
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
17 April 2009 | Nederland, Amsterdam
Op eerste paasdag heeft Lenie weer heerlijk meegezongen met het koor.
Mensen vroegen al aan mij ooh is Lenie niet thuis, jawel hoor ze zit gewoon op het koor. En de bekende nummers zingt ze volop mee.
Na het bezoekje bij Oma wilde Lenie thuis gekomen niet naar bed ze had meer zin in een ritje door het bos.
Dat hebben we samen met Ad en Annie dan ook gedaan. Helemaal door de treek bij aard jansen de berg op en boven aan waren wij en de accu toe aan rust. Een lekkere picknick gehouden Annie had gauw wat drinken en appeltjes mee genomen en dat lekker op zitten peuzelen. Lenie had de picknick tafel bij zich zo konden wij zittend op de slagboom en Lenie voor de boom.
Daarna links af richting de parkeerplaats van de franse put en via de piramide van Austerlits weer met een vaartje naar beneden. De accu weer een beedje bijgekomen of opgeladen door de motor ik weet niet of het zo werkt, maar we konden weer door de treek tot aan het dagrecreatie terrein, voor een lekker ijsje van Jacco.
Theo inmiddels vanuit Kooten zich bij ons aangesloten en met de andere accu weer vlot op pad.
In leusden zuid even geprobeerd of het via de tabakssteeg ging, maar dat gaat Njet. Gelukkig geen tegenliggers gehad want voor dat paadje is de rolstoelfiets eigenlijk een beedje te breed.
Na het eten is Lenie heerlijk gaan slapen was hier ook aan toe.
Ook 2e paasdag na het eerst rustig aangedaan te hebben s'middags met de fiets op pad Renske is mee gefietst naar de Lichtenberg. Zo mag je wel zeggen dat Lenie zeker weer geniet van het feit dat we er weer met de fiets op uit kunnen.
Over er op uit gesproken, ik ga vandaag samen met de collega's een dagje weg 'Morgen is Lenie overdag nog op de Lichtenberg en haal ik haar sávonds weer op voor een dan kort weekendje.
Groetjes allemaal ik hoop dat het hier en in het zuiden toch een beedje mooi weer blijft. Herman.
18 April 2009 - 07:40
Herman:
Veel groetjes uit het schone Limburg, vanuit een zeer mooi kasteeltje waar we de nacht hebben doorgebracht.
Later meer.
Groetjes Herman.