Naar Taizee
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
13 Juli 2009 | Nederland, Amsterdam
We hebben ze zaterdag ochtend in Utrecht op de bus gezet en ze zijn inmiddels goed aangekomen en genieten van het franse zonnetje.
En van de rust in taizee.
Lenie werd ondertussen door Annie verwend met een ontbeitje op bed en ik was presies op tijd terug voordat de thuiszorg kwam om Lenie even lekker te wassen.
Zaterdag was het weer nog redeloijk en hebben we een lekkere wandeling kunnen maken achter door de wijk richting valeikanaal.
Helaas was het zondag morgen echt pet weer en Lenie ook geen zin om er even uittegaan.
We hebben dus maar eens even genoten van de toer de frans die zowaar door Lourdes heen kwam een duidelijke herkennig voor Lenie.
Het weer was er nu heel wat mooier dan in onze week van Loursdes, maar wij hadden af en toe een verkoelend regentje dat hadden de wielrenners mischien wel graag gehad.
Na lekker gegeten te hebben zouden we nog even bij Oma langs maar Lenie zat goed in haar stoel en had weinig zin om uittestappen dus zijn Henk Joahn en guan Pablo maar even Lenie in de auto komen begroeten, veel reactie was er niet Lenie maar weer lekker in haar bed gebracht op de Lichtenberg waar ze hopenlijk weer een goed nacht heeft geslapen.
Iedereeen die de komende tijd met vakantie gaat een hele fijne vakantie gewenst rij voorzichtig en kom gezond weer terug.
Groetjes Lenie en Herman
13 Juli 2009 - 10:24
Ada :
Hoi, Herman,
leuk dat ik je weer even heb gesproken bij het afscheid van Ann van de Berg. Jullie ook mooie zomerweken gewenst,
met groet van Ada -
13 Juli 2009 - 20:11
Durk En Harmke:
He luitjes,
Wij hebben het ook gezien! De Tour met Lourdes bedoel ik, heb even extra goed gekeken, t leek zo afgesloten en gesloten, maar t was wel dat kasteelachtige iets op de berg? Leuk he. Doe onze lieve groeten aan Lenie he Herman en je kids natuurlijk, leuk dat ze tante mogen begeleiden zeg!
Pas goed om elkaar, wees een zegen voor elkaar, tis zo simpel he leven.
Liefs van ons.