Goede Engelbewaarder. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Goede Engelbewaarder. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Goede Engelbewaarder.

Door: Herman

Blijf op de hoogte en volg Lenie

11 Augustus 2009 | Nederland, Amsterdam

Na een paar weekendjes het rustig aan gedaan te hebben, omdat Lenie een tijd lang bleef vloeien en winig puf had was ze mede door de medicatie dit wekkend weer aardig bij de tijd.
We hebben vrijdag eerst genoten van een gogelaar annex vuurspuger en liedjes zanger, dit alllemaal op het strand van de Lichtenberg. Onder het genot van een lekker barbeque hapje van onze top kok.
Zaterdag enkele boodschapen gedaan en verder rustig aan.
Zondag morgen na het wassen enz samen naar de kerk gefietst en Lenie weer lekker gezongen.
Na het kopje thee in de Kom op naar Dorieke waar we even in de voortuin zaten.
We zouden even lekker Lunchen en Dorieke ging met Lenie op haar mooie rolstoel fiets even crausantjes halen uit de koelkast.
Ik ben even bij Ciet gaan helpen bij het afplakken van de blaar.Tot tel van een zeer verdrietige Dorieke.
Ze waren vlak bij huis aanereden door een auto die achteruit de wijk uit reed.
Snel erheen op Leo's fiets.
En gelukkig zowel Dorieke als Lenie waren nog heel. Dorieke wel erg overstuur van de schrik, want zij had het zien aankomen maar je kunt niet zosnel meer weg als een auto plotseling achteruit komt en je over het hoofd ziet.
Maar goed dat de rolstoel fiets van degelijke achterhoekse kwaliteit is want die heeft de klap opgevangen.
Lenie zat weliswaar een beedje scheef in de rolstoel maar doordat deze met de banden en haken goed vast zat ,verder met Lenie ogenschijnlijk niets aan de hand.
Dan begint weer het papierwerk met invullen van schade form enz bellen naar welzorg enz enz.

Maar goed dat er op die fiets ook nog een paar bescherm engeltjes mee reden en Dorieke en Lenie met de schrik zijn vrijgekomen.
Wel jammer dat nu net midden in de vakantie onze rolstoelfiets wel een tijdje uit de rolatie zal zijn want frame voorwielen en assen waren krom, ook de oprijklep sloot niet meer zoals het hoort.
Fiets is vanmorgen opgehaald door welzorg, en Lenie wit allen nog dat ze met Dorieke was wezen vissen, af en toe wel makkelijk dat je ook dit soort dingen snel vergeet.
Groetjes Herman.

• 11 Augustus 2009 - 16:16

Durk En Harmke:

Crime, schrikken man,kan me voorstellen dat Dorieke even helemaal van de kaart was, fijn dat alles zo goed is afgelopen. Mooie foto's Herman van jullie boottocht. Dikke knuffel van ons hier.XXX

• 12 Augustus 2009 - 16:50

Bernadette:

Wat moet Dorieke zich machteloos gevoeld hebben toen die auto eraan kwam. Gelukkig dat Lenie zo'n goede engelbewaarder heeft. Ik hoop dat de fiets weer snel zover is dat je hem weer kan gebruiken, wel balen!

• 26 Augustus 2009 - 17:20

B&W En Zn Arnhem:

Inderdaad vervelend een ongeluk met die prachtige rolstoelfiets.
    Gelukkig bleef het bij blikschade. Een ongeluk zit soms in een klein hoekje.

Leuk die zonnige bootfoto's...het zou schotland kunnen zijn. Ik hoorde dat er een prachtige tekst in het parochieblad stond over de reis naar Lourdes.

We duimen dat de fiets weer snel wordt gemaakt.

Groet uit Arnhem