Oma Bolder 86 Jaar - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Oma Bolder 86 Jaar - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Oma Bolder 86 Jaar

Door: Herman

Blijf op de hoogte en volg Lenie

15 Maart 2010 | Nederland, Amsterdam

Lenie heeft weer een druk weekje en weekend achter de rug.
Na dat we maandag toch nog een witte morgen hadden tot onze verassing werd het weer steeds beter.
Zelfs zo mooi dat we afgelopen woendsdag op dankdag lekker zijn gaan fietsen.
Op de duo fiets naast elkaal Lenie druk trappend een rondje rond de koewijde waar in de zomer de ballonnen worden opgelaten.
Af en toe even stevig trappen klein bultje op en dan weer even rustig aan om heel presies net tussen de paaltjes door te kunnen.
Lenie zoals ze is met fietsen zo fanatiek dat ik bij nadering van stoplichten haar moets vragen even te stoppen met trappen omdat we anders door het rood zouden rijden.
Helaas trek ze dan de schoen uit de houder en voor je de voet er weer in hebt 2 rondjes stoplicht later weer op pad midden door de winkelstraat, en zo even windo schopping kijken waar ze wel even zou willen winkelen.
Het weekend zaterdag evebn bij Oma Blom langs die gelukkig weer een beedje opknapte en lekker onder een deken in de stoel zat en door Mariet werd verwend met lekker eten.
Zondag na de hulp en de crosantje's
in de auto naar de achterhoek vast bij Oma op de thee en lekker in Oma's bed heeft Lenie een heerlijke middagrust gehad.
Na dat Ome Hemmie en Tante Ria ook even op bezoek waren geweest.
Telefoontje van Onze Dames die al erg vroeg bij het restaurant stonden.
Dus ook eerst thee bij Oma.
In Zeddam waren alle Boldertjes dit keer op tijd want er werd gegeten.
Heerlijk buffet voor 24 personen Oma had het goed geregeld.
Na een knuffel afscheid op de parkeerplaats Lenie lekker tegen haar knuffel aan terug naar Barneveld.
Met Renske als Bob helemaal top.
Werk ze allemaal weer deze week en hopenlijk komt er weer veel mooi weer voor nog meer leuke diengen die er te doen zijn.

Groetjes van Lenie en Herman.

• 15 Maart 2010 - 19:05

René Boelaars: