Al weer een maandje later
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
07 September 2010 | Nederland, Amsterdam
In deze maand heeft Lenie echt niet stil gezeten maar kwam het er niet van om de site bij te werken.
Inmiddels zijn de scholen weer begonnen en gelukkig ook het vast personeel in Barneveld weer bijna allemaal terug dit geeft toch weer een beedje rust.
Afgelopen weekend heeft Lenie weer een keer fijn mee gezongen in de openigs viering van dit parogie jaar.
Daarna genietend van het mooie zonnetje bij Oma in de tent.
En nog even naar het hoekhuis voor de start van de tentoonstellign met schilderijen van o.a. Ad en Innneke.
Erg mooi en als er dan ook nog een zang optreden is stapt Lenie even over haar vemoeidheid heen en zit volop te genieten.
Uiteraard was ze toen toe aan een goede middagrust.
Komende week ben ik samen mer zo'n 150 Havo Leerlingen en groep collega"s in de Ardennen.
Mocht je zin hebben om even bij Lenie langs te gaan neem dan cotact op met Renske of Dorieke op de woensdag komen al twee trouwe collega's van haar werk, hier zal Lenie zeker erg van genieten.
Ook de verhuizing van Renske naar Leiden staat voor de deur dus we hoeven ons zeker niet te vervelen.
We hopen dat het iedereen goed gaat in dit nieuwe schooljaar en mischien binnenkort weer een nieuw berichtje.
Mede namens Lenie veel groetjes Herman.
07 September 2010 - 09:30
Ada B:
Mooie week toegewenst in de Ardennen, Herman. -
07 September 2010 - 10:42
Wilma Bertus Chris:
Inderdaad de scholen zijn begonnen. Chris heeft op zijn eerste schooldag een vriend gemaakt uit Barneveld. Dat kan geen toeval zijn...Tante Leni.