Vakantie met de Henry Dunant
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
08 Mei 2011 | Nederland, Leusden
Maandag na een ochtendje laatse dingen regelen zijn we met de valis taxi keurig op tijd vertrokken naar Utrecht de opstapplaats voor onze reis.
Even zoeken op de keulse kad zeker als tom tom aan de verkeerde kant van de fiets afzetting uit komt dom dom.
Maar met hupl van de plaatselijke honden uitlaat servise keurig op tijd de ligt plaats gevonden net achter de fabriek van Douwe Echberts.
Hadden we kunnen ruiken koffie en thee was steeds klaar.
Nadat iedereen aan boord was vertrokken richting Lelystad.
De dag erna verder over het markermer en over het ijselmeer richting Harlingen.
Je zult denken een merkwaardige route om dan in Duitsland langs de rijn uit te komen en dat is zo, vanwege de lage waterstanden is de reis even creatief aangepast en maar goed ook want zo'n schip voortduwen in te laag water is vast geen lolletje. Lenie maakte at zeker niet uit want al genietend van het uitzicht bij het voeten eind van je bed kwam alles aan je voorbij.
Maar lenie heeft haar reis zeker niet verslapen met leuke uitstapjes in Harlingen en op Terschelling lekker eten in het restaurant en s'avonds volop muziek hebben we met volle teugen genoten.
De verzorging van Lenie was bij Bram en Lenie in prima handen en je weet het al van 1 Lenie laat staan met 2 Lenie's daar is geen spelt tussen te krijgen dan deden Bram en ik er wijseljk het zwijgen toe.
Toen het de eerste keer niet lukte om Lenie in het lekkere verwen bad te krijgen vanwege een welbekende bloedneus gign Lenie net zolang kijken of er de andere dag niet een gaatje viel en tja hoor dat lukte een weldadig bad met 2 badeendjes en een lekkere spons om jezelf te wassen.
Na genieten en goed uitgerust beginnen aan de high thee. allemaal veel te lekker en niet goed voor de weegschaal maar tja.
Ook het zonnedek was nadat de wind een stuk was gaan liggen een heerlijke plek om te vertoeven en gelukkig de lift deed het weer dankzij de monteur uit medenblik.
Te veel om hier te beschrijven maarmet mooie foto's zegt het meer ik hoop dat het gaat lukken er een groot aantal foto's bij te plaatsen.
Veel liefs allemaal,
Vakantie knuffel van Lenie & Herman.
08 Mei 2011 - 16:37
Lenie Bolder Blom:
Het is gelukt om een groot aantal foto's te plaatsen maar er zijn er nog veel meer dus kom eens langs voor nog meer foto's en vakantie verhalen.
Lenie en Herman. -
09 Mei 2011 - 10:58
Bertus Wilma Chris:
zoo dat zijn veel foto's !!!!
Leuk kiekje van jullie beiden.
Zichtbaar genieten noemen we dat. -
09 Mei 2011 - 19:38
Bernadette:
Fijn dat jullie die reis hebben kunnen maken, gelukkig ook met heel mooi weer. De foto's zien er mooi uit, vooral ook die zonsondergang.
Twee Lenie's dat is nou ook een toeval, leuk! Het zal wel weer even tegenvallen om de dagelijkse draad weer op te pakken na zo'n vakantie, succes ermee. -
29 Mei 2011 - 21:04
Henriette:
Beetje laat.. maar niet minder gemeend...
Herman gefeliciteerd met opnieuw een prachtige verjaardag.
Liefs Henriëtte