lenieherman
Kieke boe.
Blijf op de hoogte en volg Lenie
21 Mei 2007 | Nederland, Amsterdam
Lenie lacht ons allemaal uit
Staan we daar Lenie heeft het feilloos door
Vandaag in de stoel telkens weer proberen om even die vervelend neus zonde eruit te krijgen nu dan moet je een beedje streng zijn en haar tegen houden maar je dacht toch niet dat LENIE ziech lied weerhouden had je gedacht.
Dan leg je toch eerst je arm netjes op je hoofd om vervolgens toch weer een poging te ondernemen als nog dat vervelende ding daar weg te krijgen
Tja Kriebel en primair er op reageren zou je zeggen maar nee hoor zeer gewiekst ons proberen te slim af te zijn.
Ook toen de zuster binnen kwam toch maar even laten zien dat je tot twee maal toe je hand rustig kunt neer leggen en vervolgens die han weer te geven.En als die duplo reaktie niet genoeg is wil ze ook nog wel even schoppen met haar rechter been.
Ook op verzoek.
Nu dan haar samen met de zuster met de tillift in bed gelegd genoeg voor vandaag
Herman gaat lekker eten Gyros reepjes met patat saus met knoflook en salade, je zou zomaar denken dat gezond eten in het UMC ook nog lekker is Nou dat is dus lekker helemaal allen eten dom van jullie allemaal hoor maar tja ik heb gezegd wie wil mag mee eten maar tja.
Denk je terug bij Lenie weer in haar bed genoeg voor vandaag, komt Constance en JD nog even ligt ze weer te pitten ,m Maar nee hoor even je oogje op tillen en dat he KIEKEBOE ik ben er wel een big smyle en een schop voor JD als hij het nog niet gelooft , Wel hoor ER IS WEER LENIE, je moet haar aleen weer even leren te verstaan net als lezen van een dislekt het kost moeite maar als je dat doet heb je ook wat aan.
Kort om morgen maar eens indiscusie met de NEUROLOOG war HIJ/zij ervan vind en hoe nu verder maar neem van mij aan Lenie wil be back. Veel liefs Herman.
21 Mei 2007 - 20:11
Herman:
Ok het staat er weer op aan jullie om het te ontcijfveren
SUCCES ERMEE -
21 Mei 2007 - 20:52
Constance:
mooi verslag...Herman...duidelijk weergegeven van alle belevenissen van vandaag...
En ja ik was er bij...ze gaf een lach toen we vertelde dat JD een glas in zn achterzak had zitten voor het bloemetje dat we mee namen...
We reageerde op die lach, Herman deed haar re ooglid even omhoog en breder werd die lach...en alsof het nog niet genoeg was...haar hele mimiek bij die lach die we zo van haar kennen deed mee...wangen en neus opgetrokken...zoals ze heel kneuterig kon/KAN lachen...
En om er nog meer kracht bij te zetten ook dat schopje met haar rechterbeen....toen we dat vroegen...
Toen ik even alleen met haar was en haar vroeg om in mn hand te knijpen zodat ik wist dat ze er was....deed ze dat...een stevige kneep.....
We zijn verwonderd...ontroerd...
Lieve Lenie neem je tijd...om terug te komen....
21 Mei 2007 - 21:11
Jeroen:
Kijk, er zit vooruitgang in :D Goed om te horen -
21 Mei 2007 - 21:25
José:
Jullie hadden altijd al een oogje op elkaar, toch?! Spannend om morgen te horen wat de arts ervan vindt.
En trouwens: Je berichten zijn bijzonder goed te lezen! -
22 Mei 2007 - 05:43
Karin Van De Geer:
Even een reactie van de juf. Niks mis mee, met jouw berichten. Ik lees ze elke dag en kan het prima begrijpen. "Lekker belangrijk"zouden onze leerlingen zeggen, Herman. Elke dag een stapje en je bent in Rome voor je het weet.
Dikke kus,
Karin. -
22 Mei 2007 - 06:52
Anneke Goorden:
Hoi Herman
Binnenkort kom ik Lenie bezoeken en een beetje met haar praten. Uit dit verhaal begrijp ik dat ze het fijn vindt om veel bezoek te hebben, het kan haar helpen bij het gevecht dat ze moet leveren om weer terug te komen.
Ik lees je berichten elke dag!
Liefs,Anneke -
22 Mei 2007 - 09:17
Monique:
Wat fantastisch dat het zo goed gaat! Ik lees al je berichtjes en stuur ze trouw door aan het reünieclubje. We denken vaak aan jullie en duimen dat de vooruitgang door blijft zetten. Dikke kus voor Lenie,
Monique -
22 Mei 2007 - 11:44
Moeder Van J.D:
Lieve Herman en Dochters
Wat geweldig dat er weer enige vooruitgang is bij Lenie
Ik denk veel aan jullie.
Liefs van Mevr Droog
22 Mei 2007 - 12:33
Marie-José Berentsen:
Hallo Herman, Dorieke en Renske. Vandaag een mail van Annemieke ontvangen, met de link naar deze website. We zijn telefonisch door Bernadette op de hoogte gehouden over de situatie van Lenie. Plezierig deze infobron! Ik ben blij dat er weer wat activiteit bij Lenie is waar te nemen, ik kan me haar ook moeilijk voorstellen,rustig liggend in een bed!
Herman weet jij dat Annemieke nog foto's heeft gemaakt tijdens het concert van 13 april?Ik moet nog vaak denken aan onze gesprekken die avond/nacht erna. Waardevol!
Lieve mensen het allerbeste en ik hoop tot gauw ziens, liefs en dikke knuffels je nicht en,,nichttante,,Marie-José Berentsen. -
22 Mei 2007 - 14:14
Joline:
Hey lieve Herman, Dorieke, Wilbert en Renske :)
Wat fijn dat er al meer reactie van Lenie komt! En mooi dat alles nu te volgen is op deze site, zo kan ik ook vanuit Nijmegen met jullie meeleven.
Ga zo door Lenie! Verras ze maar mooi met al je schop- en zwaaitechnieken, hoe meer hoe beter ;).
Liefs, Joline -
22 Mei 2007 - 14:36
Henirette:
Nog even wat finesses aanbrengen en ze kan zo weer mee doen met tai-chi..
Lieve papa Herman, ik vind je zooooooo sterk!!
Lieve Dorieke, Wilbert en Renske ook jullie zijn geweldig!
Dikke zoen -
22 Mei 2007 - 17:17
Mia:
Yes!!! Lenie back in town. Lenie je kan het!! Ga door! Herman en kids, jullie doen het fantastisch. Ga lekker door en de dislectie is een heerlijke vrolijke noot in het geheel. Tot gauw, liefs Mia -
22 Mei 2007 - 17:24
Roline:
wat fijn dat er vooruitgang is!
ik en mijn moeder zullen zeker bidden voor Lenie.
22 Mei 2007 - 17:28
Thea Van Gelder:
Lieve Herman Dorieke Renske en Wilbert
Ik ben een paar weken weg geweeest en lees nu alles over Lenie.
Ik ben erg onder de indruk, ik weet hoe goed het is in zo een moeilijke tijd op deze manier de mensen om je heen er bij te betrekken
Uit wat ik lees spreekt zoveel warmte en liefde,ik geloof er in dat Lenie dit voelt en het haar heel goed doet.
Ik denk dagelijks aan jullie, al die gedachten bij elkaar moeten toch zo sterk zijn om haar weer terug te laten komen,dat hoop ik van ganser harte,heel veel sterkte en liefde van Thea van Gelder
22 Mei 2007 - 17:43
Nel Zwart:
Hallo Herman,
Wat goed dat je dit dagboek bij kunt houden. Zo kunnen we op de hoogte blijven en nog meer meeleven. Ga nu een weekje weg, maar hoop als dat kan Lenie daarna ook eens te bezoeken.
Veel sterkte, ook voor Dorieke en Renske. Ik blijf voor Lenie bidden en ook voor jou en de dochters. Houd moed !
Nel (van no. 1)
22 Mei 2007 - 17:56
Marianne Overgoor:
Beste Renske, Dorieke en Herman,
Wat zijn jullie sterk. Goed idee om een weblog te maken. Jullie hebben alle energie al nodig voor je moeder en dan ook nog iedereen te woord willen staan dat valt vast niet altijd mee. Heel veel sterkte met elkaar en we hopen van harte dat Lenie wil be back!
Groeten Marianne Overgoor -
22 Mei 2007 - 18:26
Hemmie:
Goed te horen dat er letterlijk wat beweging inzit. Goed om dit weblog te beginnen. Ik kijk er nu voor het eerst na.Herman , doe Lenie de groeten van mij en geeft haar een warme kus van mij.
Je bent een prachtige echt-genoot en vader. Dorieke en renske jullie zijn er voor elkaar, meer kan je niet doen.
knuffel
hemmie
sterkte morgen bij het gesprek. -
22 Mei 2007 - 21:13
Eric En Kathy:
Lieve Herman Lenie en kids
Heel erg mooi dat jullie deze website over Lenie zijn begonnen.Hier is veel moed voor nodig.
Wij zullen al het nieuws nu op de voet blijven volgen.
Buitenal wensen wij jullie heel veel sterkte toe.
Liefs Eric en Kathy