Dag met een hobbeltje nou ja tje
Blijf op de hoogte en volg Lenie
22 Mei 2007 | Nederland, Amsterdam
Ook zal ik vandaag weer een klein stukje schrijven en dit eerst in een word document en dat dat importeren kijk of het lukt, kan ik er met de spelling controle toch een paar foutjes uit halen.
Vandaag deed Lenie het wat rustiger aan na de dag van gisteren mag dat natuurlijk ook wel maar al te rustig moet het ook niet worden.
Want dan halen we binnen kort de 7 50 plus prinsen van stal.
Ik moet zeggen de jonkies waar ik zal natuurlijk nog toe behoor hebben hun best gedaan en hun zang kwaliteiten gaan we volgende week als ik met de oudjes mee mag doen waarschijnlijk niet verbeteren.
Maar je weet de oude knuffel beren zijn wat meer doorleeft hier en daar wat gevulder en misschien wel in staat om toch nog een beetje meer Lenie wakker te knuffelen.
Dus als je denkt dat je deze zware taak aan kan geef je op.
Voorwaarde 50 + een goed gevoel voor humor en veel aandacht voor Lenie tijd en datum zal ik aan de kandidaten door geven.
De bezoeken aan lenie verliepen prima en hoewel we een goed en eerlijk gesprek hadden met de arts vandaag, greep me dat toch meer aan dan waarop ik me had voorbereid ook vragen die je niet even zo voor de vuist weg een antwoord op hebt.
Samen zullen we dan ook in klein comité eerst uit moeten komen.
Ook het bericht dat Tante Cilia weer plots was opgenomen in het ziekenhuis met haar heup, doet aan zo’n dag weer even erg merken hoe kwetsbaar gevoelig je ook zelf bent.
Tante Cilia’s is weer thuis en ik hoop dat er ook voldoende steun voor haar en Ma is om de toch al zeer zware tijd , het allemaal te blijven rooien.
Zo zie je maar dat je heel snel van een familie die vaak voor anderen klaar staat in eens een familie bent die alle steun goed kan gebruiken.
Niet al te somber worden morgen ga ik eens bij de TAI CHI groep kijken en voor mij zelf de afgezegde afspraken met het ziekenhuis weer op de rails te zetten.
Ik hoop zo nog even wat te kunnen ontspannen en dan te slapen .
Lenie dat kun jij me nu wel een beedje leren hoe doe je dat zo slapen met al die drukte om je heen.
Welterusten veel liefs Herman
22 Mei 2007 - 22:00
Herman:
Hij staat er weer op ik ga even helemaal niets doen. ( muziek luisteren )
Welterusten Herman. -
23 Mei 2007 - 07:55
Willy:
Lieve Herman,Renske,Dorieke+Wilbert.
Wat fijn dat iedereen via deze site met jullie mee leeft en op de hoogte blijft hoe het met Lenie gaat.Ik weet een sloot met kikkers die hebben jullie zelf als donderpadjes uitgezet en geven nu s'avonds
een oorverdovend concert op de Clarenburg.
Maak hier een opname van voor Lenie.
Om af te vallen kon ze ook gaan Sonja Bakkeren dat was wat minder rigoreus.
23 Mei 2007 - 08:33
Constance JD Maaike:
Lieve Herman,
Wat ben je toch een kanjer....
Weet dat we er altijd voor jullie zijn...dag en nacht...
Als je zo ver bent...gaan we alles doorspreken...de mogelijkheden...e.d. en kijken en voelen en hier en daar praten..
Laat alles wat er gezegd is even bezinken...
Liefs van ons...
Dorieke en Wilbert probeer te genieten van jullie time-out dagen...
23 Mei 2007 - 10:30
Corry Van Unen:
Lieve familie,
Wat een goed initiatief om op deze manier met jullie mee te kunnen en mogen leven! Ik leef met jullie mee en wens jullie sterkte bij de gesprekken met de artsen en met elkaar ,die het leven van Lenie raken.
Ik bid jullie kracht toe en heel veel liefde voor elkaar om als familie rondom Lenie te kunnen blijven staan.
Met liefdevolle groet,
Corry (Vivente) -
23 Mei 2007 - 16:38
Astrid:
Wat een mooi inititatief van jullie om op deze manier met anderen gevoelens, zorgen en de kleine stapjes vooruit te laten meebeleven. Over, maar vooral, hoop ik, voor jullie allerliefste. Delen helpt, soms veel soms maar een beetje maar alle beetjes helpen. Heel veel kracht steun en liefde voor elkaar gewenst.
Astrid Kerkhof
(Vivente) -
23 Mei 2007 - 19:29
Bernadette:
Hoi Herman.
Ik vond het fijn om gisteren bij Lenie te zijn en te merken hoe ze alles aan het voelen was, de snaren van de tafel harp en ook mijn gezicht werd uitvoerig betast. Doordat ze nu niet meer aan al die infusen ligt en minder vocht vast houdt ziet ze er weer meer uit als de Lenie die we kennen. Wat er ook komt het was fijn om mee te maken. liefs Bernadette -
23 Mei 2007 - 20:49
Nicolette:
Lieve Herman en familie,
Wat een mooi idee, deze site. Bijzonder om alle ontwikkelingen hier te mogen lezen. En wat blijk jij een schrijverstalent in je te hebben! Hier op deze site en in je gedichten. Erg mooi en ontroerend om te lezen. Zoals je al in een mail schreef, waar hoop en wanhoop elkaar afwisselen. Dat zie je maar in het verslag van gisteren.
Fijn om te lezen dat familie en vrienden veel kracht en liefde geven.
Blijf sterk, want na wanhoop vind je vast ook wel weer een beetje hoop.
Veel liefs en dikke knuffel,
Nicolette