UI je slof schieten - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu UI je slof schieten - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

UI je slof schieten

Blijf op de hoogte en volg Lenie

03 Juni 2007 | Nederland, Amsterdam

He he die zijn weg is het al 00.15 van je ( oud ) collega’s moet je het maar hebben die denken even gauw bij Lenie de overdracht te dioen van de afgelopen 4 jaren nu dat duurt wel even en ik maar geduldig luistern naar die Dames of was het anders om.
Ik zou geen 4 jaaar wachten met het weekendje want dan klets ik weer de oren van je kop.
Nu even serieus Len ie was vandaag wat koeltjes ze zat in de rolstoel toen ik kwam en net nadat ik haar even een knuffel had gegeven begon ze mij onddelijk te schoppen ook erg dankbaar hoor.
Dan zeg je ok ik zal je wel even los maken van die armband, dan wijst ze over het blad heen naar beneden en begind weer te schoppen.
Leuk hoor heb je jeuk op je voet of zo of ,…… He je hebt helemaal je sloffen niet aan , even gevoeld ijskoude pootjes.
Wil je graag je sloffen aan heb je koude voeten, een blik wenkbrouwen wat omhoog wen een kleine glimlach , he he dat je dat nu eindelijk door hebt.
Dus maar gauw de sloffen aangedaan, en ok nu houd iok op met schoppen
Samen even heerlijk genoten van muziek van Jonatan Livingston Seegilrl
Wordt je aan de enekant lekker ontspannend maar aan de andere kant je wilt de vrijheid, dan begind weer het gevecht met de engel
Na een poosje weer rust in de tent tot je raad het al je oud collega’s
Lekker stel hoor beginnen zich gelijktegenje aante bemoeien het lijken mijn zussen wel
( ooh nu heb ik 6 vrouwen boos)

Kort om ik heb het weer zwaar te verdurenngehad met al die vrouwlijke inspraak hoef je zelf niets meer intebrengen
Je zou bijna uit je slof schieten. Veel liefs en bedankt DAMES voor het luisterend oor.

Welterusten Herman

• 02 Juni 2007 - 22:45

Herman:

JOKe MIchelle Jose', moeten we vaker doen niet te lang mee wachten bedankt

welterusten Herman

• 02 Juni 2007 - 22:54

Joke Bollebakker:

Hai Herman, je bent wel complimenteus zeg, over jouw oud collega's...sorry dat ik niet meer mee kon voor de nespresso uit leusden, ben nog niet energiek genoeg om het zo lang vol te houden. Volgende keer misschien. Jullie hebben je zo te horen nog wel vermaakt.. Ik wens je veel sterkte de komende tijd en zoals je ziet heb ik je website gevonden dus zal je berichten volgen. Ik denk aan en bid voor jullie.
    liefs, XXX

joke

• 02 Juni 2007 - 23:03

Constance:

Die lenie...die zal wel even kenbaar maken wat ze wil en hoe ze het wil....geweldig...zo kennen we je hoor...hahaha... Laat herman maar even werken voor je hoor...
    Superr van je....

Ach.. en Herman....al die dames om je heen of zij nou kletste of jij....maakt niet uit.....je hebt er vast van genoten...hihi

rustige nacht..
    lieve groet en een big hug voor jullie

• 03 Juni 2007 - 07:28

Herman:

Joke ik snap het maar kom binnen kort wel even jou oren van het Hoofd kletsen en dan kun je misscien ook mij even laten weten hoe dat allemaal in jou bolletje zit.

JOSÉ JIJ BENT EEN MOOIE DROP BOB,
    heb ik zo'n lekkerefles wijn uit frankrijk Milae wijn en dan laat je je laatste borrel in de fles staan i.p.v. meenemen nu dan maar draadjesvlees
    in wijn gesuddert of Je komt maar een keer met een eigen bob, of luchtbed.
    Het was oudewets gezellig enzinvol,best moeilijk af en toe he.

• 03 Juni 2007 - 09:06

Henriette:

sjonge,jonge.. Wat een nachtelijke drukte is het hier..

Fijne hoor dat Lenie zo dirigerend is :) kunnen wij eindelijk eens iets terug doen voor haar!!

liefs voor allemaal!

• 03 Juni 2007 - 18:32

Nicolette:

Hoi Herman,

Heb Peter, Paul & Mary inmiddels gevonden (lang leve internet)! De cd komt zo snel mogelijk jullie kant op.
    Liefs,
    Nicolette

• 03 Juni 2007 - 21:06

Elise:

Hallo Broertje,

goed dat lenie haar voeten laat warmen door jou. En een glimlach is dan meteen een grote knuffel voor jou zou ik zeggen.
    Maar alle vrouwen op een stokje; je moet maar zo denken dat Lenie ze wel weet te mobiliseren om ze tegen je aan te laten bemoeien. Dus geniet er maar van.
    Slaap lekker voor zo! en een hele dikke knuffel ook aan Renske. Wilbert wil jij er Dorieke ook een geven namens mij.
    Veel liefs Elise

• 03 Juni 2007 - 21:08

José:

Het was inderdaad ouderwets gezellig en tegelijkertijd heel verdrietig om Lenie en jou weer te zien! Wat een gevecht hebben jullie al geleverd en zullen jullie nog leveren... Het liedje van Guus Meeuwis ging vandaag nog regelmatig door m'n hoofd.
    Ik vind het bijzonder om te merken hoe snel ons contact weer net zo vertrouwd voelt als "vroeger"! Dat is echt tof.
    En wat betreft de wijn: Zie het maar als een compliment dat ik bij het weggaan meer aandacht aan jou dan aan de wijn heb besteed! Overigens heb ik vandaag wel genoten van jullie lollie! Tot snel!