Een sturensd bloemmetje - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Een sturensd bloemmetje - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Een sturensd bloemmetje

Door: Renske

Blijf op de hoogte en volg Lenie

21 Juni 2007 | Nederland, Amsterdam

Een sturend Blommetje

Lenie heeft het heft nog steeds stevig in handen, ze weet wat ze wil maar red het af en toe niet.
Het is dan de vraag of haar dan de moed even in de schoenen zingt of geoon het bewustzij op en neer schommeld Gesprekken volgt ze allemaakl
Vind het heerlijk als een aantal mensen zich direct met haar bemoeien doet aan eigen revalidatie met recht links stimuleren
Wat zeker ook stimulerend is is het bloemmetje dat we van de raad mochtn ontvangen het staat er mooi bij en is ook een ode aan alle werkers op C3 West
Het eten gaat nog niet helemaal geweldig maar er is nu weer een neus zonde aangebracht om te voorkomen dat je verzwakt hoor LINIE Blijf je best doen met slikken we vragen ma en tannt cilia of ze echte PEREMUIS voor jou willen maken daar eet jij je vinges bij op dus we zullen zien Veel liefs Herman,

• 21 Juni 2007 - 00:04

Herman:

Hoi ik ga zo slapen denk nog even alas je komt zaterdag wees welkom geef evenaantal personen door
    L.Humblet@amersfoortseberg.nl
    komt prima in orde herman.