He he eerst m'n kufje opblazen
Door: Renske
Blijf op de hoogte en volg Lenie
21 Juni 2007 | Nederland, Amsterdam
Heel knap werk om zo een bordje tomatensoep weg te krijgen.
Het was redelijk rustig dus samen even genoten van de muziek en de rust om ons heen
Bij het avond eten was je nog steeds ontkuft, er zat dus geen opgeblazen ballonnetje die evt voedseln kan tegen houden in de longen te lopen. Lenie maakte het ons duidelijk door met haar vinger op het uiteinde van de kuf te tikken
Ik vind dit zo knap van haar gevonden om zo iets duidelijk te maken en het beweist weer eens hoe bij Lenie af en toe is.
Het eten lukte niet in tempo dus heb ik het over genomen om met meer tijd te kijken of het verderop wou lukken wel weer een bewedje maar dan slaat de vermoeiheid
Die slaat bij mij ook weer toe dus een korte greot van Lenie morgen vrienden uit Duitsland zal ook wweer de nodigen emotie’s oproepen,ze kan al meer een traan laten lopen dit is gunstig want juist in die aanstuuring was de boel verstoordt.
Welterusten Herman.
22 Juni 2007 - 05:16
Herman:
Goede morgen allemaal
De thee voor Renske ben ik aan het zetten zei moet dadelijk weer hard aan het werk om te kijken of het gelukt is met haar virus kweek van DNA RNA en RT-PCR ik hoop de letters goed te hebben staan voor de ingewijden onder jullie.
Op dit detai nivo heb ik het komende weekend niet in mijn hoofd zitten maar wel de globale lijnen en ik hoop dat de detai''s van het voorbereiden bezoek aan Lenie en feest en kerkgang met prossessie en het weer opruimen tot in detai op de goedeplaats zal vallen
IK HEB ER ALLE VERTROUWEN IN.
Ik hoop dat het bij vele van jullie al geurt vaar vers gebakken appeltaart en een busje slachroom voor de echte snoepers ik gan zo als de winkel open is nog spullen halen en op school helpen een en ander voor tte bereiden.
Dan even de tijd nemen voor ons bezoek samen aan Lenie
LIEVE mensen ik zie jullie binnen kort allemaal.
Het water kookt tijd voor THEE voor Renske Liefsa Herman. -
22 Juni 2007 - 06:06
Sietske:
Lieve allemaal
Een hele fijne avond gewenst samen.
Gisteren op koor ontdekten we dat veel van ons de dag starten met de berichten over Lenie te lezen.
Hartelijke groet, Sietske -
22 Juni 2007 - 07:33
Constance:
Die Lenie....eens een kanjer altijd een kanjer!!
Zelf tomatensoep naar je mond brengen best een lastige klus..
Geniet beiden van het voor jullie belangrijke bezoek uit duitsland..
Lieve groet Constance -
22 Juni 2007 - 07:41
Herman:
Tja Constance let maar eens op wat ze doet met Peremuis het wereld beroemde gerecht uit HAMERSVELD het vroegere LEUSDEN pas op daar eet ze de vingers bij op,LENIE wel netjes eten daar in het UMC en niet zoals PA stiekem je bordje uit likken zelfs de Koniging kan niet lekkerde eten zij PA altijd want die mag haar bordje niet uit likkken jij wel hoor Lenie. -
22 Juni 2007 - 18:09
Norbert:
Haben uns sehr gefreut, sie noch so gut beeinander zu sehen.Lenie halte durch, denn Deine grosse Stunde kommt bestimmt. -
23 Juni 2007 - 12:09
Frank En Ellen:
Een fijne avond voor jullie allemaal!
Waarschijnlijk ben ik niet de enige "niet autochtone" Hamersveldse die graag wil weten wat perenmuis en hoe te maken!
Wie voelt zich geroepen het recept te delen met de nieuwsgierige smulpapen?
Lieve groet!
Ellen. -
23 Juni 2007 - 12:33
Joyce Busser:
Lieve Herman, Lenie, Dorieke en Renske,
Vanavond het "feest der verbondenheid". Ik wens jullie allemaal een hele fijne, bijzondere en mooie avond toe. Hopelijk kan Lenie morgen met volle teugen van de verhalen genieten!
Liefs,
Joyce -
23 Juni 2007 - 12:55
Marcel:
Beste Dorieke, Herman en verdere familie,
Een hele fijne avond gewenst. Geniet er van en ervaar de verbondenheid die er zeker is. Op een afstandje leef ik met jullie mee.
Marcel -
25 Juni 2007 - 14:11
Hannah:):
heey herman.
het feest was sppr leuk
ik hoop dat het dvd tje goed is gellukt.
maar ik houd het kort.
lenie veel sterkte ermee.
gr.hannah:)