Herman - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Herman - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Herman

Door: Renske

Blijf op de hoogte en volg Lenie

26 Juni 2007 | Nederland, Amsterdam

Even herstellen

Tja je moet even de verbinding herstellen van verbondenheid weer naar verbonden via website. Het is voor mij wel een overgang ik heb zoveel energie weer opgedaan op een avond dat ik de volgende afspraak maar over twee jaar heb gemaakt .Het weekend na 18 juni 2009 oop zaterdag avond vanaf 19.00 welkom op de Amersfoortseberg een feestje samen met. Lenie wil hopelijk wel komen want anders verloopt het weer zo ……………..

Liesbeth en Madelon goed dat jullie het strak in de hand hebben gehouden en op z’n tijd mij mijn mond laten houden. Over Leo in de keuken hoef ik al niets meer te vertellen dat hebben jullie wel geproeft dus dat is genoeg.
Zo ook de HUB wijnen waarvan constance er perongeluk 3 van heeft laten staan IK heb ze niet opgedronken hoor maar misschien komen ze nog boven water als jullie terug zijn van de wel verdiende Vakantie met veel zonnestralen ik loop wel met chelsy in hoe heet het liedje van akda en de munnik Herman in de zon, maar ik sta nog niet in de telegraaf en mijn auto verkoop ik voorlopig niet meer want dat schijnt geen geluk te brengen hoe goed je het ook bedoeld.
( Renske wil hem na haar reis naar India wel graag veel gaan gebruiken.)
En Hemmie jij hoeft maar een ding te doen en er zijn op ons feestje in 2009 makkie toch en tot die tijd doe het rustig aan niet te koortsig worden allen als je er baad bij hebt.
Nu weer naar Lenie want daar gaat deze site over.
Lenie eet vecht bid en bewondert , trekt sondes er sneller uit als ze er in kunnen en ik hoop dat ze van de kanulle leert afblijven.
Lenie is ook haar eigen gewichts strijd begonnen niet afvallen Lenie maar blijf op gewicht of kom des noods aan want dan is er steeds meer Lenie om van te houiden en dan hoeft de voedings zonde er niet meer in. (ze wordt nu via wegen in de gaten gehouden, valt ze te veel af moet ze weer aan de zondevoeding ) dus doe wat je het beste kan meid lekker eten en lachen.
Er is binnen kort plaats voor Lenie in verpleeghuis de Lichtenberg op de revalidatie afdeling waarvan ik de naam al vaak gehoord en weer net zo vaak vergeten ben sorry (bronja) ik leer het wel een keer hoor.
Wie graag helpt met de kleine volks verhuizing meld zich even er moeten nog al wat spulletjes weg uit het UMC vind de brandweer ook.
Ik heb een tijdelijke parkeer vergunning geregeld bij de raad van bestuur dus de kortste weg om haar spullen naar buiten te krijgen. Eerst aanmelden via security in de hal. Ramen van haar kamer mogen als Lenie weg is even plakvrij gemaakt worden met evt asseton of wasbenziene maar uiteraart met mate.
En dan kan een HaRa wisser wonderen doen voor een volgende bewooner die uitzicht mag houden over het mooie grasdak en het KNMI en de A 28.
Het heeft de laatste tijd wel aardig geonweerd zou Lenie niet zo goed zijn als weer vrouiw, We helen haar maar weer boven op die Amersfoortse berg helemaal naar boven fietsen lekker kind wel ga ik no afvallen ook nog.
Genoeg hersteld de site doet het weer nu nog uivinden hoe je foto’s en filmpjes plaatst moet kunnen met die hany camera die ik toch nog van die eigenwijze broer en zussen heb gekregen maar hij past nog net in ons huis en mijn tasje.

Veel leifs allemaal en Namens Lenie en onze 3 dochters en malle marieke
Herman.

• 26 Juni 2007 - 06:18

Herman:

Ben ik weer de eerste die reageert zijn jullie niet uitgelapen ik wel want vandaag is onze pleeg dochter jarig dus werk aan de winkel die dames zijn gewensd op hu verjaardag ontbeit op bed te krijgen met zelf gebakken crosantjes nu weet ik wat ik naast morsterd gemist heb op mijn verjaardag , moet niet weer gebeuren dames.
    Wat wel leuk zou zijn als je reageerd hoe jij het feest hebt beleeft dan kunnen anderen nu een idee krijgen en Lenie het later zelf weer lezen via de site of in een boek dat je schijnt te kunnen aanvragen las de site overbodig wordt.
    DUS REAGEREN MAAR ZOU IK ZEGGEN.
    GROETJES hERMAN.

• 26 Juni 2007 - 06:53

Jolanda:

Goede morgen Herman,

Ik wil je even vertellen dat ik het een fantastisch feest vond. Heel knap hoe je het evenwicht hebt kunnen vinden in "feest" en "bezinning". Er was veel plaats voor Lenie, en er was ook plaats om gewoon even lol te hebben. De taaitsjieh (hoe schrijf je dat eigenlijk) les was erg interessant, maar ik had er wel erg veel moeite mee de bewegingen goed na te doen. Waarschijnlijk moet je het vaak oefenen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het een prachtige avond vond!

Jolanda

• 26 Juni 2007 - 07:26

Marit:

Allereerst wil ik jullie dan allemaal feliciteren met de verjaardag van die leuke meid.
    Het was een bijzonder gezellig en goede avond. Ik weet zeker dat Lenie het als fijn zal ervaren als ze zich er wat meer in kan verdiepen.
    Herman, na deze drukke tijd ivm deze avond wil ik je vragen om een beetje rust en tijd voor jezelf te vinden. Het doet me goed om je enthousiast te zien maar we zien je graag nog lang zo... en dat kan dus niet non-stop.

heel veel liefs sterkte en de groetjes aan jullie allemaal.

• 26 Juni 2007 - 07:39

Annemieke:

Lieve Herman

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je derde dochter.
    Ze heeft zich zaterdag ook geweldig ingezet om van verbondenheid een feestje te maken. Je kunt Lenie vertellen dat het een geslaagde avond is geweest en wij hopen dat je straks andere dagen ook in beeld aan haar kan vertellen. Bedankt voor alles en net als Marit hoop ik ook dat je het binnenkort iets rustiger aan kunt doen.
    liefs en een dikke zoen voor iedereen.

• 26 Juni 2007 - 07:43

Antonique:

Ik vond het heel bijzonder zoals we met z'n allen inderdaad die verbondenheid hebben kunnen voelen.
    Wat een liefde!!
    Herman, echt petje af zoals je alles had geregeld.
    Lenie, ik hoop dat je al die liefde hebt kunnen voelen. En dat je je daar ook mee kunt gaan "voeden".
    Hartelijk dank voor deze bijzondere ervaring. Antonique

• 26 Juni 2007 - 08:22

José Rasing:

Het was een heel bijzonder feest. Met ruimte voor veel verschillende dingen; een lach en een traan. Erg gevarieerd en goed.We zijn blij dat we er deel van uit mochten maken. Een volgende keer willen we er zeker weer bij zijn, en dan natuurlijk met Lenie erbij!

Veel liefs, José en Hans

• 26 Juni 2007 - 08:32

Yvonne Tijmensen:

Lieve Dorieke, Renske, Lenie en Herman,

Via Tom kreeg ik het adres van jullie "weblog". Ik wil jullie graag een extra steuntje in de rug geven, met een steunend berichtje.
    Heel veel sterkte!! Ik ben blij te lezen dat er zoveel liefde en zorg straalt uit de berichtjes en dat jullie veel steun kunnen halen bij elkaar.
    Ik hoop dat Lenie steeds weer een beetje meer erbovenop komt.

Lieve groeten,
    Yvonne

• 26 Juni 2007 - 12:23

Henriette:

dank voor de felicitaties en complimenten.
    Het feest was mooi, bijzonder, gezellig en gevuld met lieve dingen waar ik Lenie zeer in herkende.
    Helaas het optreden van het koor gemist, maar Dorieke haar uitvoering van het Ave Maria was om kippenvel van te krijgen!!

• 26 Juni 2007 - 12:23

Henriette:

owja, T ontbijt was heeel erg lekker en verrassend!

• 26 Juni 2007 - 16:27

Mariet:

Reactie op zaterdag 23 juni: wat mij betreft was het bijzonderst van deze dag om met Carla samen bij Lenie op bezoek te gaan: we hebben ons geamuseerd met ons drieen: Geweldig te ervaren dat Lenie om eenvoudige humor zo kan lachen.
    Het doet echter ook pijn haar verdrietig te zien en nog meer om te merken dat ze iets wil duidelijk maken en wij er geen raad mee weten. Dat moet voor Lenie heel akelig zijn. Dat hebben we ook gezegd.
    We hebben ook traantjes van haar weggepinkt.
    We dachten dat we zouden worden afgelost om 18.30u. maar om 19.15u. waren we nog steeds bij Lenie; die werd erg moe en moest tot overmaat van ramp nog wachten tot de zuster haar broodje op had! Tja, dat gaat zo in een ziekenhuis!
    Eerst heb iok Carla naar huis gebracht, toen nog ff bij ma en T. Cilia verslag doen bij een bakkie koffie en een broodje. Eenmaal op het feest was ik erg moe en heb er maar weinig van kunnen genieten. Wel een paar belangrijke mensen gesproken en gemerkt, dat Herman er goed over had nagedacht om deze avond zo goed mogelijk in te vullen. De complimenten, ik hoop dat jullie, Herman, Dorieke en Renske er weer een beetje door zijn opgeladen voor de komende tijd. Groetjes Mareit