Spiegeltje spiegeltje vast aan de wand - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Spiegeltje spiegeltje vast aan de wand - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Spiegeltje spiegeltje vast aan de wand

Door: Herman

Blijf op de hoogte en volg Lenie

12 Juli 2007 | Nederland, Amsterdam

Even een kort berichtje dan nog maar want eigenlijk mag het niet meer naar 12 uur.
Gisteren dus even bij Doriekes a.s. schoon mama op de verjaardag geweest dus de datum kan op de kalender.
Even een logewtje geregeld voor Hans en Yvonne en dikke kuffels voor lenie even oma getrakteerd op een rekenig van ons etentje was lekker he Liesje vast iets van ons kindsdeel afgesnoept, en ook van de andere geloof ik,
Even bij Lenie slagroom van de chocomel gesnoept of laten snoepen door Lenie.

Onder onsje waar Dorieke niets van mag weten gehad , lekker spanndend he meid.

Toch wel erg lang gedaan over het slopen van een spiegeltje had ook sneller stuk gekunt,en spiegeltje zei jij mag wel eens naar de kapper. genoten van ontbeid met poffetjes en gezonde thee uitgeslapen tot bijna 9 uur De was uitgezocht en gedroogd.
En dit alles gezien door de spiegel dus in de omgekeerde volgorde, morgen maar weer gewoon bij de ochtend beginnen is ook beter te snappen voor de lezers van dit spiegeltje. Kijk vanavond "deze ochtend dus"en veeg hem schoon je bent niet mooier als jer bent en je bent niet lelijker maar je mag wel eens naar de kapper en naar de psygoloog dus maar eens doen morgen Welterusten Herman

• 11 Juli 2007 - 22:54

Herman:

Je moet wel erg volhardend zijn om het nu nog allemaal te lezen en te snappen succes ermee Veel liefs Herman

• 12 Juli 2007 - 09:38

Ada B:

Ik blijf het proberen Herman.
    Met hartelijke groet,
    Ada

• 12 Juli 2007 - 17:13

Michelle Radix:

Zeg Herman dit is niet meer te volgen hoor, voor een lezer op afstand!Maar het ontbijt sprak mij wel aan,mmmm,poffetjes, lang niet gegeten dus een goed idee.
    De hartelijke groeten van ons allemaal en geef Lenie een dikke knuffel!

• 12 Juli 2007 - 20:35

Elise ( Liesje):

Voor alle duidelijkheid; die logewtje dat ben ik!!! ik mag slapen bij Hans en Yvonne.Van donderdag op zatedag Goed he!! ben ik lekker op tijd bij Dorieke en Wibert om alles vast te leggen op foto voor hen, Lenie en wie weet voor hun nageslacht????.

Herman ik vond het erg fijn om weer zo dicht bij Lenie te zijn.(en jou, mama en Henriette natuurlijk.)
    Lenie te knuffelen en te masseren, ja he Lenie daar geniet je volop van!!Je daaide helemaal met je schouder naar me toe... zo van niet stoppen hoor!! Geweldig hoe goed jij dingen non-vermaal weet aan te geven; ook al wil je veel meer ;ik hoop dat je met de communicatie middelen die gaan komen je weer meer naar buiten kan uiten. Ik weet Lenie dat je me iets wilde vertellen, maar ik kon je helaas niet begrijpen!!! dit verdriet hebben we samen beleeft en er een traantje om laten lopen. Lieve lenie je gaat steeds een stapje vooruit!!!! jij en wij zullen geduld moeten hebben. Heel fijn en blij ben ik dat we ook heerlijk hebben ziten lachen!!! Je volle lach is goud waard.
    Dikke kus voor jullie allemaal. Veel liefs Liesje !!!!