Onderbroeken lol.
Door: Bernadette en Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
13 Juli 2007 | Nederland, Amsterdam
Zusje wordt er moe van maar tja het is ook weer na 12 uur dat mocht niet meer he.
Vanmorgen BLUB verhuist bij zijn nieuwe baasje Lenie en ze zijn beide niet erg spraakzaam maar misschien vergoed de zorgverzekeraar ook een liplees tolk voor goed vissen sorry blub SLUIERSTAARTJES, Blubs voormaalige kamer genoten hebben het helaas niet gehaald maar misschien helpen we blub wel de zomer door.
De ergotherapeute en de logopediste erg goed met Lenie bezig het geeft je moed als je ziet met hoeveel passie en toewijdig ze voor je werken en met je werken Lenie mooie mazzel kont ben jij.
Ik hoorde ook al dat je weer chocolade melk hebt zitten snoepen maar de slachroom ontbrak nog moeten wij maar even regelen busje in de koelkast of zo.
Je bril die wij dachtendat al bijna klaar zou zijn bleek helaas niet besteld te zijn in het UMC mij een raadsel hoe dit kan het zou geregeld worden , helaas er zal op korter termijn geen aangepaste bril zij had zo mooi kunnen wezen als je wat had kunnen zien van je dochters Bruiloft misschien moeten we opde hoogte punten je ogen maar even handmatig openen we ZIEN wel.
Als er binnen kort verschuivinden komen hopen we dat je op een kamer komt waar we ook wat frisser kunnen ademen en nie telkens angstvallig de deur dicht moeten houden om niet te veen in de rook lucht te zitten we zijn gewent aan een open deur , maar we zien wel, andere mogen best roken als jij ook maar gewoon er geen last van hoeft te krijgen. Afwachten dus wat er mogelijken wat onmogelijk is .
Gesprek met Klaas verliep goed nou ja klaas mocht veel luistern en dat kan hij gelukkig goed Fijne vakantie klaar en ik maak nieuwe afspraken na augustus
Makro geplundert en zeg nou niet dat Lenie geen mooie onderbroeken heeft zie hier boven verslag van Bernadette nu welletjes gaan slapen welterusten BB/HB
12 Juli 2007 - 23:36
Herman:
Ja ja ik weet het het is weer te laat maar ik slaap morgen uit hoop ik Welterusten H.B. -
13 Juli 2007 - 12:29
Dorieke:
Mama heeft gisteravond ook weer voor t eerst zelf haar tanden gepoetst en gespoeld met water! We zijn trots op je mam!!!! en ook merk je aan mama dat ze probeert te praten maar dat blijft nog erg lastig. VAndaag druk in de weer voor de bruiloft we maken er een superfeessie van! heel veel liefs
Dorieke -
13 Juli 2007 - 15:04
Herman:
Met hulp van Mia alle spullen voor Lenie netjes in de kast gewerkt Dorieke je kunt je lol op mama heeft nu voldoemnde pyama's en bij pasende onderbroeken dus speciale wasjes die niet in de droger mogen maar je hebt een mooie tuin en en fijne schuur zal vast allemaal lukken.
Even een lekker nachtje gelogeerd in Westervoort dus bij alle zusjes geweest nu bij broertje Jos en Oma nog een dagje of nachtje afspreken bij Jos kan de bus op de oprit gaat vast lukken binnen kort.
Oh ja ik moest goed voor mij zelf zorgen nou tessa heerlijk zo'n ontbeideje op bed wordt die moeder van jou altijd zo verwend nu moet ze ook nog een hele avond dwijlen ik hoop dat haar huis er heel mooi van wordt. Ron heeft weer even zijn moeder op foto gezien en het nieuwe addres.
Mia net weg en Renske in aantocht maar even beneden gaan zitten Lenie slaapt erg lekker en zullen haar maar even niet storen.
Vanavond nog steeds een zware taak een pak kopen maar het moet een beedje luchtig blijven als ik nu de temperatuur al voel wel deftig maar niet te benauwd zou jaamer zijn als ik hem daarna nier meer graag zou dragen maar Renske gaat mee lukt vast wel.
De Kononel gaat op stap naar huis en hij weet dat een fijne kamer is dus hopelijk lukt het allemaal om mama in een wat rookvrije en rustige omgeving te krijgen is ook wat meer privesie en een hink stap sprong verwijderd van een serre die ze thuis altijd al zou wilen hebben.
Over serre gesproken ik heb de offerte binne voor Oma's thuin thee huisje eerst met De broers en zussen van Lenie overleggen en wie een aandeel in Oma Blom's thee huis wil hebben moet zich maar melden rolstoel vriendelijk en voor besloten gezelschap en familie altijd toegankelijk wil je meer weten neem contact met mij op Groetjes Herman.