Terug uit het WITTE HUIS - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Terug uit het WITTE HUIS - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Terug uit het WITTE HUIS

Door: Herman

Blijf op de hoogte en volg Lenie

01 Januari 2008 | Nederland, Amsterdam

Wij zijn weer geariveerd op de Hoogstraat na een soepel taxiritje zonder omwegen deze keer.
Terug uit het Wiiit Huis zoals Lenie onze kamer noemde die we vorigjaar hebben betrokken en heelaas dit jaar al weer hebben verlaten een kort precidentschap voor onze Lenie maar wel meer dan de moeite waard. Ten eerste een ware Oase ( zo heet de kamer) van "rust"in het vrzorgingshuis Waterrijk in Doetingem welkelijk vantasties geen kamer maar meer een appartement met ruime douch en toilet aangepast voor rolstoel en d=een grote slaap en leef ruimte met keukendtje.
Eeen waar vakantie paradijs, en dan heerlijk vertoeven bij Liesje en Antoon en natuurlijk Janne en Daniel we hebben echt genoten en gesmuld heel hartelijk bedankt. Maak het nu kort Lenie wordt moe. Wij zijn 2008 goed begonnen en zelfs met de oerknal van0.3.30 die oorverdovend was zijn wij met frisse moed weer gestart met een verder herstel van Lenie Iedereen een heel goed 2008 toegewenst en welterusten Lenie wil bnaar bed. Herman.

• 01 Januari 2008 - 20:37

Annet:

Jullie ook een goed 2008 gewenst
    Dat Lenie dit jaar maar verder mag opknappen.

groeten Annet

• 01 Januari 2008 - 21:31

Maria En Antoon:

Hoi Herman en Lenie!
    Fijn te horen dat jullie het dezer dagen goed gehad hebben in Dichteren bij Lies en Anton. Wij wensen jullie een goede start en een jaar vol power!
    Liefs uut Zeist!

• 01 Januari 2008 - 22:24

Nel Zwart:

Hallo Lenie en Herman,
    Heb jullie moed en inzet bewonderd in het afgelopen jaar. Het loont... dat hebben we met eigen ogen kunnen zien. Wens jullie voor dit nieuwe jaar Gods zegen toe en verder herstel voor Lenie.
    En de goede wensen gelden natuurlijk ook voor Dorieke en Renske.
    Hartelijk gegroet,
    Nel

• 02 Januari 2008 - 12:21

Daniel:

ik vond het echt gaaf dat jullie bij ons geslapen en Lenie heeft haar fantasie niet verloren. en ik hoop dat als ze een hulphond krijgt ze er veel plezier van heeft.

groetjes Daniel

• 02 Januari 2008 - 14:20

Ada Bahlmann:

Een jaar 2008 toegewenst, Hennie en Herman waarin alles weer beter en beter gaat.

• 02 Januari 2008 - 22:03

Bernadette:

Lieve Lenie en Herman ik hoop dat Lenie's herstel zich in 2008 nog heel ver doorzet. En als Lenie zich ooit opgeeft als kanidaat voor het witte huis, zal ik zeker op haar stemmen.
    Bernadette

• 03 Januari 2008 - 17:47

Netty:

Hallo en Herman en Lenie,
    een goede Kerst en Oud en Nieuw gehad, zo te lezen. En nu, Lenie, doorgaan met waar je zo dapper mee bezig bent.
    Het wonen op de Hoogstraat zal zeker een nieuw impuls geven.
    Lenie zet hem op en Herman, pas goed op jezelf. Lenie heeft het meest aan een gezonde man.
    Ook de allerbeste wensen voor Dorieke en Renske.

• 03 Januari 2008 - 18:09

Marie-José:

Hallo lieve familie, de feestdagen bij de Boldertjes familie door gebracht!Fijn dat Lenie in Waterrijk kon verblijven en hierdoor een gezellig oud en nieuw bij Elise en Anton konden doorbrengen. We wensen jullie allergoeds in dit nieuwe jaar toe, liefs Marie-josé en fam.