Gezellig kwekken met de meiden
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
08 Januari 2008 | Nederland, Amsterdam
Zelf vandaag weer op school geweest en met Yvonne gezellig practicum gedraaid. Snel even de noodzakelijke voorraden en verdunningen aangevult was nodig. Sannela komt huier begrijpelijkewijs niet aan toe, dus goed om even wat gaten op te kunnen vullen. Vanmiddag op het gemeentehuis een goed gesprek gehad met de wethouder en Dhr L.... die samen alle tijd hebben genomen om goed naar mijn verhaal te luisteren de dingen die goed gaan maar ook de zaken waar je als klant van de zorg helaas tegenwoordig aan blood gesteld wordt,ik hoop dat hun ven hun kant zaken een duw in de goede richting kunnen geven zodat we voor Lenie een thuis situatie kunnen kreeren waar ze ook goed verzorgd kan worden en het vervoer beter kan gaan dan het nu loopt, hoewel veel mensen hun best doen gaat het maar al te vaak mis en kun je er vervolgens niemand op aanspreken want achter een 0900 nummer kun je je makkelijk verschuilen. Ik hoop dat eigen vervoer mogenlijk wordt en dan ben je ook van alle achteraf rekeningen af die iedereen zomaar luk raak stuurd zonder dit vooraf duidelijk is. eigen bijdrage die meer als 40 eureo voor een ritje UMC asl eigen bijdrage neerleggen. Lenie vandaag een appel geschild bij de ergo en een uur begeleid door 2 therapueten ik weet niet wat ze allemaal heeft gedaan want dat wist Lenie ook niet meer maar haar best heeft ze vast wel weer gedaan. Inmiddels zijn de dames weer uit de Rokky Mountens en bij de soesterduinen aangekomen komt mij ook wat bekender voor daar zijn we wel geweest met sneeuw en een kussen in een pastick zak lekker de bult afglijden, kinder handen zijn gauw gevuld maar de Dames gaan nu wel even verderweg dan de soesterduinen.Konden wij er maar weer lopen zou heerlijk zijn Veel liefs Herman.
09 Januari 2008 - 11:15
Miriam:
Herman wat fijn dat je weer de school hebt bezocht. Geniet ervan dat Lenie in goede handen is en je je eigen leven weer beetje bij beetje op kan pakken. Succes daarmee.
p.s. je kan de hele wereld afreizen, maar de soesterduinen zijn en blijven mooi.
Renke, succes met alle voorbereidingen voor india,
veel liefs Miriam