On your feet
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
01 Februari 2008 | Nederland, Amsterdam
Je merkt ondanks de pijn in haar linker knie die komt doorat nu het been en kraakbeen in de knie weer belast wordt zette Lenie dapper door. Samen het hele rondje afgemaakt. Het is nog wel even zoeken naar de meest geschikte rollator. Maar een volgende keer gaan we samen met de fysio therapeute een klein rondje buiten proberen Lenie wilde dit vanmorge al graag maar zo lekker als het zonnetje binnen scheen zo koud en winderig was het nog buiten. Dit weekend komt ze zondag naar huis en gaan we als het allemaal lukt even de optocht in Achterveld kijken. Eeen fijn weekend allemaal en tot het volgende bericht. Deze maand is Lenie nog op de Hoogstraat in Utrecht. Groetjes Herman.
01 Februari 2008 - 20:38
Elise:
hallo lieve allemaal,
echt jammer dat Lenie niet langer mag blijven op de hoogstraat, ondanks de steeds weer positieve berichten dat, jij Lenie,weer een stapje vooruit hebt gemaakt. Nu hopen dat het lukt om een goede passend plek te vinden in de buurt waar deze ingezette lijn voort gezet kan worden lieve Herman dit wordt dus weer zoeken en verhuizen. ik bel je gauw!!!
dikke kus voor Lenie.
Liefs lies.
04 Februari 2008 - 07:18
Netty En Titia:
Hallo Lenie,
we komen volgende week maandag na het werk een kijkje bij je nemen en willen zien, dat je loopt.
Hartelijke groet -
05 Februari 2008 - 06:21
Renske:
Hé lieve mam!
Echt super dat je zo goed aan het oefenen bent met lopen. Was het in nederland maar zo goed weer als in India, dan kon je zeker wel naar buiten!
Een hele dikke kus vanuit het zonnige India.
liefs je dochter