Doorn roosje - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Doorn roosje - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Doorn roosje

Door: Herman

Blijf op de hoogte en volg Lenie

05 Februari 2008 | Nederland, Amsterdam

Slapen als Doornroosje, Lenie licht met een smile in haar bedje ze was vandaag heel adrem en in de moot . Vanmorgen heeft ze zeker een stuk van 5 meter geheel zelfstandig gelopen, zonder ondersteunig, wel uiteraard goed begeleid door haar fysio therapeute die dit uitstekend in de gaten had dat Lenie haar echt heldere dag had. Adrem reagerend en ook bij de tijd. Vanavond heeft ze meegedaan aan het kring gesprek van de bewoners en liet zich niet onbeteugd. Nu was ze dan na samen tanden poetsen en samen het toilet even gesteund door de verpleging om haar inco mat goed aan te doen. Ook samen het op bed leggen gedaan. Toch even een rustig moment voor de verpleging om te zien hoe Lenie goed aangaf wat ik allemaal moest doen en natuurlijk een dikke knuffel van Lenie maar toen was de verpleging gauw weg kunnen ze niet goed tegen zegt Lenie dan glunderend. Kortom onze dame licht lekker op haar bed en ik ga zo gauw naar huis even Liesje terug bellen. Die belde presies midden onder die knuffel. ze doet het erom he Liesje tot zo. Welterusten allemaal Lenie en Herman.

• 05 Februari 2008 - 20:50

Marit:

Hallo Lenie & Herman,

Lenie heeft het erg naar haar zin gehad afgelopen zondag bij ons. En ook daar sliep ze als een roos (tussen al ons gecarnaval door). Alleen benjo heeft haar even wakker geblafd. Ik vond het superleuk dat jullie zo even langs kwamen. Groetjes uit achterveld en tot snel.

• 09 Februari 2008 - 12:33

Dorieke:

Hoi Allemaal, ja die mama heeft lekkere balletjes gegeten tijdens de optocht van carnaval, komen er van die roze meiden aan:P Ik vond het erg gezellig. Aan de ene kant vinden we hetmoeilijk dat ze op hoogstraat niet langer mag blijven en aan de andere kan zijn we blij dat er eindelijk een beetje een eindprognose gesteld wordt. Eindelijk een beetje duidelijkheid je weet het wel maar hoopt altijd stiekum op nog een beetje meer. T gesprek met doktoren vorige week donderdag kwam er eigenlijk op neer dat mama geestelijk en lichamelijk niet heel veel meer zal vooruitgaan. Dat betekent dat ze rolstoelafhankelijk zal blijven en dat ze geestelijk in het hier en nu en in het verleden zal blijven. Jee wat een tekst he? Ik heb vannacht gedroomd dat ik op reis was met mama en we gingen bij oma op bezoek.. Ga zo even naar huis want mama is daar dit weekend als t goed is :)
    liefs Dorieke