Lekker baantjes trekken.
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
13 Februari 2008 | Nederland, Amsterdam
Hierna snel boven weer goed afdrogen en kleding aan op naar de zitgroep waar lenie erg moe aankwam maar zodra de oefeningen begonnen was lenie er weer bij zeker toen er met knotsen tegen een bal geslagen mocht worden pas dan op dat je niet naast Lenie zit.
Vanmiddag heeft ze hier op de afdeling samen met de fisyo gelopen acher mijn neus aan die ze in het visier moest houden zodag heaar hoofd weer recht vooruit kijkt en niet naar de groend zoals beginende dansers. Vanavodn wel even een dommel uurtje voor de TV met Lingo enz. Lenie is aan de wandel over de afdeling dus even een beedje uit de buurt van de koekjes trommel houden anders gaat die leeg. Ik heb wel een koekej verdient zegt ze tja en waar er eentje is zijn er meer dus even die dame een beedje inperken. Groetjes Herman
13 Februari 2008 - 19:32
Ilse:
Jeetje, wat is Lenie aktief! Goed hoor! Kan me voorstellen dat ze tussendoor af en toe best moe is. Vergt toch aardig wat energie. Na een CVA heb je helaas niet meer de energie als die je had ervoor, helaas. Vooral alle prikkels die op je af komen.... hoofd verwerkt dat niet altijd even snel.
Dus Lenie: ga zo door! En neem af en toe lekker de rust die je nodig hebt, zodat je er daarna weer hard tegen aan kan.
Groetjes, Ilse -
14 Februari 2008 - 08:40
Bertus:
jullie zijn ook welkom om eens op de bio te komen zwemmen,
ik werk zaterdag 16 februari hele dag
foutje zaterdag 15 maart hele dag -
14 Februari 2008 - 18:15
Elise:
Hallo Lenie en Herman,
heerlijk zo'n warm bad, en wat lijkt mij dat heerlijk voor Lenie even zonder de last van je gewicht beter te kunnen lopen. Tja, wie wordt er niet moe en hongerig (zeker inlekkere dingen ) na al deze activiteiten. hopelijk blijven er ook in de buurt mogelijhkheden om te zwemmen, bij BIo lijkt mij ook een prima lokatie; boffen maar weer met zo'n grootte familie en kennissen kring... mits het vervoer te regelen valt!!
Ik bel wel weer gauw Liefs en knuffels Elise -
15 Februari 2008 - 07:50
Renske:
Hé lieve mam!
een dikke kus van mij en SUPER veel liefs!
Ik hou van jou!!!!!!!!!!!!!!