Zonnig weekendje
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
10 Februari 2008 | Nederland, Amsterdam
Gister ochtend om 10 uur hebben we haar gehaald enn nu vanavond weer terug gebracht. Lenie heeft heerlijk genoten van het samen met Bernadette boodschappen doen even bij Malle Marieke thee drinken en het lekker thuis in de huiskamer slapen en rusten. Heeft gewoon weer even de rust dat je niet per se aan tijden gebonden bent maar samen kunt uitmaken hoe je het gaat doen. Lenie was vanochtend in alle vroegte al wakker half 6 en had vooor de verrassing weer even het plekje op de kin behoorlijk open gekrabt , ze had zo'n honger zei ze even eeen kopje thee en een broodje gegeten en toen toch nog maar even knus samen even gaan uitslapen tot vroege vogels begon. Zaterdag avond nog wezen luisteren en mee zingen met het koor dat een dienst in de kerk had we waren iets te laat maar tog goed dat we er even waren Lenie genoot er weer zichtbaar van weer lekker mee te kunnen zingen.
Vandaag bij Oma en daarna samen met Dorieke nog even lekker in de voortuin broodjes getenen het was er 17,5 graden niet te geloven voor half Februarie maar wel lekker de eerste tuin maaltijd van het jaar.
Lenie heeeft nog even naar Boer zoekt vrouw gekeken maar dat was eigenlijk te veel ze was helemaal op. Welterusten lieve meid morgen kom ik voor de CVA groep nog even langs. Herman.