Een jaar later
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
21 April 2008 | Nederland, Amsterdam
Lenie heeft weer veel geleerd, geleerd te genieten van het praten,zingen, eten en de verzorging die ze krijgt.
Dank jullie allemaal die ons zo hebben gesteund. Het afelopen weekend en vooral gisteren heeft Lenie volop genoten. van een lekker voorjaars zonnetje even weer in de thuin te kunnen zitten. Het weer mee zingen in de viering in de kerk op haar plekje in het koor met allemaal bekende liedjes waar ze dus ook volop mee kon zingen. Even lekker thuis bij Oma en Tante Cilia.
Even bellen met Renske in India waarmee het goed gaat. We hopen dat ook het komende jaar weer meer rust en een stabiele plek voor Lenie en er nog veel valt te genieten. Want ook dat kan Lenie als geen ander gewoon genieten van een simpel kopje thee, kijken naar haar appelboom en de vele vogeltjes die af en aan vliegen. Genieten van even samen gezellig kletsen. Herman
21 April 2008 - 07:20
Hemmie:
Geniet van wat er is en jullie zijn moedig. Veel levenskracht en wijsheid op jullie eigen weg.
Ieder alleen en samen in verbondenheid in alles wat is.
lieve groet
hemmie -
21 April 2008 - 12:15
Marie-José:
Lieve Herman en Lenie, bedankt dat ik deelgenoot mocht zijn bij het ziekte proces van Lenie en dat ik je bij wat zaken kon ondersteunen,dit heb ik
met veel liefde en betrokkenheid gedaan en zal er indien weer nodig weer voor jullie zijn!
Lieve groet en dikke knuffel jullie nicht Marie-José.