Koninginnedag en Hemelvaart 2008
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
01 Mei 2008 | Nederland, Amsterdam
Bij Dorieke en Wilbert voor de deur waar de jaarlijkse kleedjes markt plaats vind volop spullletjes die van de ene schuur naar de andere schuur verhuizen en hier en daat nog een stuiver opbrengen. Het was gezellig druk maar ook weer nioet zo druk dat iedereen toch nog lekker kon doorlopen. Wij hebben heel verstandig geen spulletjes gekocht zelfs geen pinoccio's we hbben ze ook niet gezien, maar de eerste 4 zakken spullen zijn ons huis uit, er is nog genoeg dus er kan nog veel meer weg.
Lenie genoot zichbaar van de aanloop bij Dorieke en Wilbert en toen het even wat slechter weer werd zijn we lekker binnen even naar de T.V. gaan kijken naar Friesland op z'n Oranjes. Vandaag hemelvaartsdag nadat ze weer lekker verzorgd was door de thuishulp zijn we gaan wandelen met Theo bij het theehuis bij Doors tussen maarn en Doorn vlak voor Doorn links bij 2 leeuwen op de muurtjes de laan in een prachtig gelegen theehuis met vriendelijke bedienig een rolstoel toilet en een pad dat speciaal is aangelegd voor rolstoelers toch erg goed van onze Natuurmonumenten onze gezamelijke achtertuin kunnen we ook weer eens lekker inhet bos wandelen. Zeker met onze drie pinter de witte motor Theo die alle bultjes op wel even wilde duwen goede oeffening voor zijn benen als hij straks weer door china gaat wandelen.
Lenie licht boven lekker te slapen en gaat morgen lekker douchen en mee naar de verjaardag van BAS in woerden.
Welterusten allemaal het weekend is Lenie nog gewoon thuis volgende week ben ik als ik het kan een paar daagjes weg even naar Miriam dus als je tijd hebt ga gezellig even langs bij Lenie op de Lichtenberg in het grand caffee is het goed toeven en anders wel even op het terras. 6 mei komt de meidengroep al op bezoek op andere dagen weet ik nog niet laat anders even een reactie op de site achter veel liefs allemaal Herman.
02 Mei 2008 - 07:53
Daniel:
Hallo Lenie en Herman,
ik heb ome Bauke ontmoet en doe hierbij de groetjes van ome Bauke en tante Annie!
fijn dat jullie lekker gewandeld hebben
en een gezellige tijd bij Dorieke en Wibert op koningginnendag.
Ik ben met mama wezen fietsen en we hebben in 2 dagen 143 km gefietst. Nu is papa met Jeanne aan het fietsen.
groetjes van ons allemaal.
doei....Daniel -
03 Mei 2008 - 16:12
Brigitte:
Hoi Herman fijne dagen volgende week wij gaan 6 mei gezellig na Lenie het is mooi weer dus we kunnen misschien lekker in de tuin gaan zitten hartelijke groet Brigitte