Heel"öude"collega's - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Heel"öude"collega's - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Heel"öude"collega's

Door: Herman

Blijf op de hoogte en volg Lenie

15 Mei 2008 | Nederland, Amsterdam

Lenie is de afgelopen pinksterdagen lekker thuis geweest.
Vrijdag samen naar de Hoogstraat even met Eugenie gebabbelt en het pasje voor Renske afgegeven, deze is inmiddels in India aangekomen. Op eerste Pinksterdag samen naar de openluchtviering op het plein geweest en het is maar goed dat we een parasolletje hadden om een beedje beschermd te zijn tegen de brandende zon.
Vandaag was het parasolletje in de krant te herkennig op de overzichts foto van de Leusder Krant.
Na zo'n zonnige viering en een bezoekeje aan ma en tante Cilia was het weer tijd om een goede middag rust te nemen gelukkig konden we het huis met zonnescherm en parasol in de tuin een beedje koel in huis houden. Op 2e Pinksterdag na zelf lekker verzorgt te hebben met de taxi naar Soest helaas weer erg lang wachten maar 45 min later dan gepland waren we toch bij Jose en Hans waar Mariet Carla en Erwin al gearriveerd waren. Heel gezellig babel;en met de oud collega's van Zonnegloren lang lang geleden, maar nog steeds een heel gezellig contact. Volged jaar op 2e pinksterdag mogen de kinders en kinds kinders ook weer mee doen als ze dat willen Antal wil wel wat mensen optrommelen en iets organiseren ze zijn inmiddels wel zover dat ze dat van die oudjes kunnen overnemen.
Ook moederdag gevierd bij Dorieke en Wilbert lekker in de voor tuin met lekker eten enz. Voor moederdag 2010

• 15 Mei 2008 - 10:54

Herman:

De rest van het berichtje viel helaas weg omdat de sever in het Grnad cafee het niet meer deed. Zal een nieuw berichtje maken zodra ik er tijd voor heb Groetjes Herman.