Even naar Oma Terborg - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Even naar Oma Terborg - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Even naar Oma Terborg

Door: Herman

Blijf op de hoogte en volg Lenie

05 Mei 2008 | Nederland, Amsterdam

Het klonkt leuk even gezellig op bezoek, maar meestal een heel gedoe.
Nu even niet we hadden dank aan Mia even een mooie toyota en daar kan zowel Lenie als haar rolstoel lekker in. Dus zomaar de mogenlijkheis even Bas zijn verjaardag in woerden te gaan vieren op vijdag en zondag na lekker de haren te hebben gewassen met dank aan thuiszorg even naar Oma in Terborg.
We hadden Oma wel even gebeld want Oma is nog vaak de hort op zoals ze dat zegt.
Uitjes met de ouderenbond de KPO en Zonnebloem oma gaat wel mee groot gelijk heeft ze.Wij dus na de goede zorg op zondag lekker op pad lekker binnendoor via Barneveld wekerom Otterloo Schaarsbergen Lenie volop genietend van de mooie net uitlopende bomen met het frisse groen.
Ze wist ook verbazend goed waar het naar toe ging wel eens we gaan hier rechts maar dan kom je tegen de richting de A12 of de A 50 op dus dat maar niet gedaan, de eerste fille waas tussen Etten en Terborg bij een grote rommelmarkt op het parkeerterein van de Gamma.
Voor moeder therresa stichting.
Bij Oma hweerlijk buiten in het zonnntje en toen die een beedje te fel werd met zonnehoed en parasol een lekker schaduw plekje gecreeerd.
Lenie volop aan het genieten samen babelen met Oma en later ook Daniel Jeanne en Liesje die sportief op de fiets waren.
En kijk iedereen had ook nog wat lekkers dus Lenie nee die had nog geen gebakje op dus een tweede was zeker zo lekker, toch af en toe maar weer wat beperken anders komt er te veel Lenie om van te houden.
Je kunt echt merken dat naast af en toe wat assosiaties die uit tijd en ballans zijn Lenie de gewone dingen prima oppikt en haar zegje goed weet te doen, dit wil ik wel dat niet.
Ook Jos en Antoon waren er nog even om een dikke knuffel te geven aan Lenie waarvan ze erg geniet.
Na lekker buiten te hebben gegeten samen met Oma de dodeherdenking op tv even gevolgd om daarna weer terug naar Amersfoort te rijden. Moe maar voldaan moe ging ze lekker slapen. QWel even verdrietig toen ik vertelde dat ik na morgen even weg zou gaan, iedereen was al weg. Deze momenten blijven erg lastig, vonmorgen zat Lenie lekker buiten toen ik haar schone was die nog thuis was bij haar bracht, ga even kijken of ze zo nog even lekker een middag rust gaat houden. Asl je zin hebt en tijd ga gerust even bij haar langs tot nu toe weet ik dat he meidengroep morgen 6 mei komt s'morgens of s'middags
Veel liefs Herman.

• 05 Mei 2008 - 16:43

Sietske:

Vanmiddag hebben Lenie en ik heerlijk van de zon genoten op het terras bij de Lichtenberg.
    Woensdag aan het begin van de avond wil ik ook wel even op bezoek gaan Herman, dan kun jij even op stap als je wilt.
    Groetjes, Sietske
    PS je hebt me wel aan het denken gezet... ;-)

• 05 Mei 2008 - 21:07

Hemmie:

hoi, fijn te horen en te ervaren dat jullie ook lekker genieten van de goede moedige en liefdevolle momenten.
    hou het vast in je hart.
    lieve groet
    hemmie

• 06 Mei 2008 - 16:11

Meidengroep!:

Lenie,Gisela,Jeannette,Brigitte,Marjoleinen Trudy, de meidengroep! We hebben met elkaar heerlijk op het terras bij de Lichtenberg genoten van gebak,koffie enz en natuurlijk van elkaars aanwezigheid en...de zon.Fijn om weer bij elkaar te zijn.Volgens mij hebben we er allemaal op onze eigen manier van genoten,het was goed,warm en liedevol.Junne en Zonne(de mooiste blonde labrador meiden van Leusden en omstreken!!)hebben ook bijgedragen aan het plezier!
    Voor Herman van ons, geniet van je vrije momenten je verdient het.
    Liefs van ons alle 5

• 07 Mei 2008 - 20:49

Sietske:

Hoi Herman,
    Lenie heeft vanavond van Anja en van mij bezoek gehad, net na elkaar dus dat kwam mooi uit. We hebben lekker buiten gezeten en Lenie vond het heel gezellig.
    Isolde kwam ook voorbij, gaf Lenie een dikke knuffel en doet jou de groeten!
    Ik hoop dat je het fijn hebt in waarbenjeookalweer, bij je zus, toch?
    Groetjes, Sietske

• 08 Mei 2008 - 18:42

Herman:

Fijn om te horen dat jullie allemaal Lenie zo gezellig hebben bezocht. Lenie verteld net toen ik deze berichtjes voorlas "de volgende keer maar weer bij mij afspreken dan kan ik een lekkere borrel schenken, glaasje rodewijn bedoeld ze.
    Vanavod weer terug van een rondje noord oost Klijndijk Oosterwolde Zwolle en Epe helaas helemmaal noord is me niet gelukt deze ronde Durk en Harmke maar de volgende keer ga ik eerst helemaal Noord Noord, iki bel nog wel.
    Lenie heeft weer even lekker op het teras gezeten en ook de avonden dat ik belde was ze duidelijk goed gemutst heerlijk toch dat ze zo geniet van een bezoekje en even teuten samen vanavond zat ze oude verhalen aan het ophalen met haar oude directeur van de middelbare school die ook hier is en Lenie kende hem nog presies goed he.
    Morgen gaat Lenie weer voor een paar daages mee naar huis en zulllen we wel weer een berichtje op de site achterlaten. Veel liefs en bedankt Herman.

• 08 Mei 2008 - 21:19

Miriam:

Herman, Veel plezier, vooral als je Lenie lekker thuis bij je hebt. Vandaag heeft Myrte nog volop genoten van de schommel die je hebt helpen bouwen, nog heel erg bedankt. Ik hoop dat dat doe werk, en die ondeugende meid hier nog wel een beetje je zinnen heeft kunnen verzetten. Succes met je zoektocht naar de evt. nieuwe reis auto/camper. Als we helpen kunnen hoor ik het graag. Veel liefs, hou je goed, Miriam Hans en Myrte.