Lunch bij de vijver. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Lunch bij de vijver. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Lunch bij de vijver.

Door: Herman

Blijf op de hoogte en volg Lenie

29 Juni 2008 | Nederland, Amsterdam

Lenie en Dorieke zitten lekker in de achtertuin bij de vijver die inmiddels mooi helder is geworden dankzij de pomp die goed zijn werk doet. De vissen zijn nu goed zichbaar je hoeft niet meer te turen en zelfs de radijsjes uit eigen tuin smaken zo te zien goed, want helaas de groente tuin is bescheiden dus de drie radijsjes waren door de dames snel verorberd. Nu schijnt heerlijk de zon gisteren was dat niet zo maar Lenie had ook een duffie knuffie dag last van ongestldheid en winig puf dus veel geslapen maar vanmorgen weer samen naar de kerk geweest en nu gezellig bij Wilbert en Dorieke op visite. De jongelui gaan zo even naar de soesterduinen en Lenie even aan heer middag rust beginnen.
Renske heeft terug gesmst er waren 3 dagen achterelkaar grote afschrijvingen maar dat was allemaal goed nog de laatste sponceringen voor het project voor dat de dames Anoeke en Renske aan hun trip in India beginnen. dames veel plezier en een goede reis. ze zijn als het hun lukt om af en toe een internet cafee te vinden te volgen op renskebolder.waarbenjij.nu

Lenie wordt moe dus we gaan maar gauw even naar huis nu hebben we nog een hoog laag bed, het eigen bed is voor de grap maar weer eens afgewezen snap daar maar eens wat van. Veel liefs van Lenie en Herman.

• 01 Juli 2008 - 08:58

Willy:

Hoi Lenie en Herman,ik ben weer terug van een heerlijke zeilvakantie langs de kust van Turkije.Het is goed om te lezen dat Lenie iedere dag weer geniet en Herman bij de les houd.Petje af voor wat jullie samen allemaal al bereikt hebben het afgelopen jaar.Voordat ik vertrok sprak ik Bruna en Harrie Kleter nog,ze hebben een duo-fiets om met hun dochter Sanne erop uit te gaan.Die fietsen worden nu ook vergoed misschien is het wat voor Lenie om zo meer in beweging te komen? Hartelijke groet Willy Hilhorst.