Gesprek op het CIZ
Door: Herman en Lenie
Blijf op de hoogte en volg Lenie
03 Juli 2008 | Nederland, Amsterdam
Lenie weet nog niet de vakantie bestemming wel wil ze een weekje weg.
Gisteren zijn we ook even op stap geweest eerst naar het CIZ in Utrecht waar we een goed gesprek hebben gehad en onze wensen kenbaar gemaakt, Mevr de B snapte goed dat we een eigenlijk knel zitten tussen de vele regeltjes die er zijn en dat deze nu eenmaal niet ideaal aansluiten wat Lenie echt nodig heeft. Ook op het terein van voorzienignen van materiaalen val je eigenlijk overal tussen in, met een verpleeghuis indicatie en toch structureel het weekend thuis is het lastig wie nu waar voor verantwoordelijk is en wordt er door instanties graag naar de ander verwezen om het daar maar te proberen, dit zou eigenlijk niet moeten maar je bent er wel speelbal van. Maar het beste weer van maken en er zijn een paar mensen hard bezig om die zaken optelossen we hopen dat dit gaat lukken.
Na ons gesprek op het CIZ zijn we even op de Hoogstraat op bezoek geweest even bij de fysio bij M.W. en op de afdeling waat Lenie met veel entasiastme werd verwelkomt. Samen in het restaurant gegeten en weer terug naar Amersfoort om daar even lekker te slapen want die middagrust heeft Lenie echt wel nodig.
Vandaag heeft Lenie weer even gelopen en ze zegt in het muzeum te zijn geweest, van nederlandse schilderijen , botten gezocht en ze heeft een drukke dag gehad. Gaan nu samen even lekker thee drinken en we zien wel waneer het kaarsje uitgaat en ze weer lekker gaat slapen. Veel liefs allemaal Lenie en Herman.
06 Juli 2008 - 09:37
Dorieke:
Hoi mam en pap,
Ben benieuwd wat voor museum jullie zijn geweest. En hebben jullie al plannen gemaakt voor de vakantie? Ik zit hier klaar met een kopje thee, komen jullie nog langs of gingen jullie vandaag naar Liesje?
gr.
Dorieke