1 Jaar later.
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
21 Juli 2008 | Nederland, Amsterdam
We hebben samen zaterdag lekker genoten van het laatste stukje bruiloftstaart dat nog bij ons in de vriezer zat. Was gezellig Dorieke en Wilbet dat we daar samen even van mochten genieten na een verder erg regenachtige zaterdag. Het bruidspaar is nu op huwlijksreis met een groen polotje naar Italie. Eerste sms,je ontvangen van rond om Bazel de eerste stop. De zondag begon veel belovend na de verzorging een zonneltje om naar de kerk te lopen. Na de dienst en een lekker kopje thee tussen buien door weer snel naar huis. Even eten en rusten want in de middag komen de oekraine gangers jongeren en fietsers weer terug.Na een goede middag rust en even gezellig bezoek van Aard en Magriet met Floris op naar de Kom en toen we er bijna waren kwamen de bus en autos, al toeterend aan. Iedereen weer gezond moe maar voldaan terug. Lenie in de vaste overtuiging dat nu ook Renske en Anoek weer terug waren maar dat duurt nog even. Goed dat ook deze 10 reis weer iedereen veilig thuis is voor de gedetalieerde verhalen is er volgende week zondag smiddag's een terug kom middag in de kom. Lenie heeft nog een extra nachtje thuis geslapen en zijn we vanmorgen naar Het CIZ geweest zoals op de uitnodiging stond helaas een foutje wel jammer dat je dan de hele morgen kwijt bent met regelen taxi heen en weer, maar tja vanuit het CIZ gebouw kon je wel leuk kijken naar de boodjes op de eem en het verkeer vanuit Hoogland . Lenie wweer even lekker aan het eten en gaat zo even lekker een middag rust houden.
Groetjes allemaal en ik hoop de vakantie gangers een droog plekje hebben gevonden Herman.