Geen muis in huis aleen Peremuis. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Geen muis in huis aleen Peremuis. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Geen muis in huis aleen Peremuis.

Door: Herman

Blijf op de hoogte en volg Lenie

28 Juli 2008 | Nederland, Amsterdam

We hebben net het laatste berichtje op Renskes site gelezen, met de muis op de hotel kamer kijk maar even op renskebolder.waarbenjij.nu Lenie had deze dagen aleen maar lekkere peremuis die Tante Cilia had klaargemaakt een echt streek resept van aardappelen peren en spercibonen. ze heeft er weer heerlijk van gesmikkeld. We waren zaterdag even wezen kiojken of de aanleun woningen bij het Hamersveld een oplossign zijn voorlopig maar helaas dat schiet ook niet op. weliswaar een woonkamer en een slaapkamer op de begane grond maar een toilet en doucht die nog niet geschikt waren en helaas werd er door de huidige bewoners in huis gerookt niets voor ons dus.
Zondag zijn we naar de terugkom dag van de oekraine gangers geweest om alle verhalen te horen en hoe het allemaal verlopen was. Wel een bijzonder jaar niet allen jongeren naar de oekraine maar ook fietsers enn de volggroep en iedereeen weer veilig terug . Ook een aantal verbeter punten gehordt die we zeker binnen het WALO bestuur zullen bespreken. Vanmorgen samen verslag uitgebracht op het gemeentehuis van ons bezoek aan de aanleun woning. We hebben nu ook toestemming om thuis alvast wat beugels te gaan plaatsen om beter houvast te krijgen dan het leunen op het wasbakje. Dit gaan we snel regelen zodat volgend weekend Lenie wat meer stuen punten heeft om goed te kunnen staan. Dame wordt al weer een beedje moe maar geen wonder met dit broeierige weer, tijd voor een ijsje. Tot ziens allemaal.