Van Don Bosco naar het Leger des Heils.
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Lenie
22 September 2008 | Nederland, Amsterdam
Door al die muziekale indrukken was Lenie wel heel erg aan haar middag rust toe,dus heeft ze op de Lichtenberg lekker geslapen, heen en weer naar huis was geen goede optie.
s'avonds haar spullen gebracht en heeft Lenie genoten van haar advokaatje met slagroom en op zoek naar de ware Josef op TV.
Komende week ben ik naar de Ardennen met de 4 Havo werkweek, en is bezoek bij Lenie zeer welkom al is het maar een uurtje gezellig thee drinken in het Grand Cafee of als het mooi weer is heel even naar buiten een ritje op het terrein. Als je in de gelegenheid bent laat het dan even via een reactie op de site weten zodat andere ook kunnen zien waneer er al bezoek is zodat als het mogenlijk is we het een beedje kunnen spreiden. Bernadette en Ron komen dinsdag in de ochtend even langs. We hopen nog opeen paar dagen erg mooi weer. Tot vrijdag en werk ze allemaal. Groetjes Herman.
22 September 2008 - 10:16
Sietske:
Hoi,
Zoals afgesproken ga ik woensdagmiddag bij Lenie op bezoek.
Fijne week gewenst Herman!
22 September 2008 - 15:44
Herman:
Heel fijn Sietske dan heeft ze al op 2 dagen bezoek bedankt.Gezien de weersvoorspellingen gaat het wel lukken in de Ardennen. Herman -
23 September 2008 - 18:55
José V.d.Beek:
Donderdagmiddag zal ik uit mijn werk bij Lenie op bezoek gaan. -
28 September 2008 - 19:11
Herman:
Bedankt voor de bezoekjes allemaal Lenie is net weer op haar bed hier op de Lichtenberg.
Ze heeft een goed weekend achter de rug maar hier meer over in het volgende berichtje. Welterusten allemaal morgen weer aan de slag. Groetjes Herman.