Ein bischen deuts reden - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu Ein bischen deuts reden - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lenie Bolder Blom - WaarBenJij.nu

Ein bischen deuts reden

Door: Herman

Blijf op de hoogte en volg Lenie

06 Oktober 2008 | Nederland, Amsterdam

Dit weekend heeft Lenie weer eens een beedje duits kunnen praten.
Norbert en Kartin uit Tostedt waren op bezoek, en Lenie paste zich al gauw aan door lekker in het duits mee te kletsen. Helaas was Andrea verhinderd maar altijd welkom als je tijd hebt.
Vrijdag zijn we lekker bij Dorieke in huis Pitsa gaan eten en konden onze gasten zien dat er sinds vorig jaar weer veel aan het huisje en vooral de tuin van Wilbert en Dorieke was gebeurt. Vrijdag avond na de lange reis het niet zo laat gemaakt ook Lenie kon haar slaap goed gebruiken. Zaterdag daaren tegen werd een lange dag s,morgens al vroeg de verzorging voor Lenie en na lekker ontbijd samen tussen de buien door toch even een lekkere wandeling langs de schoolsteeg bosjes.
Toen de regen toch weer begon maar snel naar het winkel centrum even lkkere dingen halen voor bij de koffie en thee. En vooral filterzakjes want al heb je een eigen koffie apparaat zelfs filterzakjes hadden we niet meer krijg je met die thee drinkers Familie.
Zaterdag avond zijn we naar het benefiet consert van de drie koren in achterveld gegaan de Anker zagres het smartlappen koor en Vivente waar Renske zingt Dus Lenie swingend in haar stoel en hield het tot het einde uit. Wel een harde zit he Die houten banken he Katrin wij zaten redelijk goed daar vooraan.
Dus nog even nakletsen met een glaasje rodewijn en Lenie kon letterlijk zo haar bed in rollen.
Zondag is het dan weer vroeg dag en is je bedje eigenlijk nog wel erg lekker warm maar we waren op z'n tijd om samen naar de kerk te gaan en daar met het koor van Helmie het kinder koor weer mee te kunnen zingen.S'middags heeft Lenie lekker geslapen en genoot er ook van Oma weer even te zien en te horen zo vanuit je bed, licht wel lekker hoor.
Sávonds heellijk gegeten in de Spitsheuvel en was het weer tijd om afscheid te nemen, Lenie naar bed gebracht in de Lichtenberg en hierbij viel aan een traantje aan menig een niet te ontkomen.
Norberth en Katrin vielen dank fur euer bezoeg und bis zum nachtsten mal hier oder wen es geht in Tostedt
viele grubbe an allen.
Ook jullie allemaal veel groetjes van ons en Mia veel beeterschaps knuffels toegewenst. Herman.